© All Garden Service

Maatwerk van A tot Z

Van ontwerp tot aanleg en onderhoud, dat is de service die Kris Blokken en zijn vader Ludo van All Garden Service hun klanten bieden. Elk detail bespreken de twee met hun klant tot in de puntjes voor een perfecte huistuin combinatie die honderd percent voldoet aan de vraag.

‘Uw tuin’, dat zijn de twee belangrijkste woorden die Kris en Ludo Blokken hanteren in hun ontwerp en aanleg. Vader en zoon runnen samen All Garden Service. Kris verzorgt het ontwerp en Ludo legt zich toe op de uitvoering. Samen met de klant bekijken ze elk detail tot in de puntjes. Bovendien kan je bij hen ook terecht voor tuinonderhoud. Een service van a tot z zoals hun bedrijfsnaam doet vermoeden. “Klanten kunnen bij ons kiezen uit verschillende diensten of een combinatie ervan”, legt Kris Blokken uit. “We willen flexibiliteit bieden: niets moet, alles kan. Wat voor ons het belangrijkste is, is een goed contact met de klant en een perfect tuinresultaat. We moeten op dezelfde golflengte zitten.”

 

(lees meer onder de foto’s)

Perfecte huis-tuin combinatie
Naast een goed klantencontact en wederzijds vertrouwen, legt Kris zijn ziel in het ontwerp dat naadloos bij de architectuur van het huis moet passen. “We streven altijd naar een harmonie tussen woning en tuin. In onze ontwerpen houden we rekening met lijnen op de vensters, materiaalkeuzes uit het interieur zoals houtelementen, de gevelsteen, de dakpannen en meer. Zo kunnen designelementen naar buiten doorgetrokken worden. Daarnaast plaats ik in mijn ontwerpen bijna altijd een terras dichtbij het huis waar je heerlijk kan tafelen alsook een terras van waaruit je je tuin en je woning kan bewonderen. Vooraleer de klant naar een tuinarchitect stapt, heeft hij een bepaalde architectuur voor zijn huis gekozen. Iets wat hij zelf mooi vindt. Ik vind het dan ook belangrijk dat je een plaats in je tuin hebt van waaruit je zicht hebt op het huis.”

 

(lees meer onder de foto’s)

Duurzame materialen
Een project van All Garden draagt een herkenbare stempel. Vader en zoon houden van een sobere plantenkeuze die door de verschillende groeiwijzen voor heel wat speelsheid zorgt. In hun realisaties vinden we weinig bonte kleuren en patronen terug. Daarnaast geeft het team van All Garden Service voorkeur aan natuurlijke en duurzame materialen als hardhout, natuursteen, betontegels en kleiklinkers die op meerdere plaatsen terugkomen voor continuïteit. Ook voor tuindecoratie en bloembakken ben je bij All Garden op het juiste adres. Kris geeft je graag advies over bloembakken in polyester en aluminium, watertafels en meer. Je kan deze bij hem bezichtigen en rechtstreeks bestellen.

 

Meer informatie:

All Garden Service bvba
Alkenstraat 172 | B-3512 Stevoort
T: +32 11 314627
[email protected] | www.allgarden.be

 

 

Geef een reactie