© Studio PSG

Kwaliteit die bovendrijft

Een zwembad van het Hasseltse bedrijf De Cock, in- of outdoor, betekent voor een woning een absolute meerwaarde. Voeg je daar nog eens extra een heel wellnessgebeuren aan toe, dan wordt het echt optimaal genieten in je thuishaven.

Een openluchtzwembad of een overdekt bad van De Cock E & C vormt steeds een totaalplaatje om bij weg te dromen. De Cock is een traditionele zwembadbouwer. Het grote voordeel van traditioneel bouwen, is de onbeperkte keuze in afmetingen, diepte en trappen. Op die manier levert men dus maatwerk af met een exclusieve uitstraling.

Trompe l’oeil

Als het terrein het toelaat, kan een zwembad met een zogenaamd ‘trompe l’oeil’-effect’ worden gebouwd. Hierbij loopt het water aan één of meerdere zijden over de rand van het bad en wordt het opgevangen in een goot of bak. Indien men dit aan één zijde doet en het terrein erlangs lager ligt, dan lijkt het alsof het water wegloopt. Dat befaamde gezichtsbedrog geeft het geheel cachet en doet het op sublieme wijze opgaan in de tuin en de natuur.

Polyvalente partner

Het eerste zwembad van De Cock E & C dateert intussen al van 1965 en inmiddels zijn er duizenden realisaties. Men streeft steeds naar een resultaat dat de klant maximale tevredenheid biedt. “Met onze jarenlange expertise op het vlak van zowel privé als publieke wellness kunnen wij de opdrachtgever beslist helpen bij zijn zoektocht naar ideale oplossingen omtrent zwembad, whirlpool, swimspa, sauna en stoombad”, klinkt het.

Look and feel

Elk project wordt afgestemd op de ‘look and feel’ die de klant wenst, hierdoor wordt elke realisatie uniek. Dat samen met een tot in de puntjes verzorgde uitvoering is meteen de reden waarom De Cock E & C het vaakst bekroonde zwembad- en wellnessbedrijf van België is.

www.de-cock.be

Geef een reactie