© www.jati-kebon.com

Kleuren Troef | Trends voor de buitenkamer

De gustibus et coloribus non est disputandum … een geleerde binnenkomer van formaat die zoveel betekent als ‘over smaken en kleuren valt niet te twisten’. Ook letterlijk! Ga jij voor de nieuwste trendkleur mosgroen, stijlvol zwart, natuurlijke tinten, zachte pastels of juist een mix van hippe kleuren met een vrolijk resultaat?

Aan keuze en mogelijkheden, ook voor de aankleding van het terras, is er deze zomer alvast geen gebrek.

Het volledige dossier over outdoor-kleurentrends vind je terug in Chic Gardens, editie 1 2020, maar hier lichten we graag al een tipje van de sluier op!

5 kleurentrends die het outdoorseizoen aankondigen

♥️  Naturel
Wie houdt van een natuurlijke look, heeft tal van opties voor zijn of haar terras. Zo kan je kiezen voor natuurlijk teakhout, een tijdloze klassieker, of voor bamboe en rotan die meer weerbestendig zijn.

♥️ Pastel
Pasteltinten garanderen een genoeglijke en ontspannen sfeer. Licht en fris, zoals een lentebries die het begin van het outdoorseizoen aankondigt.

♥️ Colourful
Mag het voor jou allemaal wat pittiger? Hou je van extra veel kleur? Deze opvallende stuks maken je terras meteen heel wat vrolijker.

♥️ Moss & olive green
Dé outdoor-trendkleur anno 2020 en meteen een manier om je stijlvolle buitenkamer van een extra groene en natuurlijke toets te voorzien.

♥️ Black & anthracite
Een trend die het al een aantal jaren goed doet op het terras: stijlvol zwart en daarbij aanleunende tinten van donkergrijs.

Benieuwd naar meer? Ontdek het volledige kleurendossier met stijlvolle tuinmeubelen in de voorjaarseditie van Chic Gardens.

 

Geef een reactie