INSPIRATIE VOOR BINNEN ÉN BUITEN

Wie in de omgeving van Hasselt en bij uitbreiding Limburg woont, kent ongetwijfeld Bloemen- en plantenzaak thomas. De bloeiende zaak in een imposant gebouw uit staal en glas, geldt er als dé referentie. Met een uitgebreide collectie aan planten, bloemen, bloemstukken, boeketten en sfeervolle interieurcollecties biedt thomas voor elk wat wils.

In Limburg geldt thomas als een begrip. Iedereen kent intussen
wel het glazen gebouw waar je baadt in een botanische wereld van bloemen en planten. Tevens is de zaak gekend om haar inspirerende lifestyle- en interieurcollecties en prachtige settings. Van klassiek tot hedendaags, thomas biedt het hele boeket en daarin gaat het stukken verder dan originele bloemstukken.

Meest vernieuwend tuincenter
Dat thomas ‘home & garden inspiration’ als baseline hanteert, toont aan dat het een allesomvattend gamma in petto heeft. Huis én tuin worden er samengebald tot ‘thuis’ en alles wat je daarvoor nodig hebt. De belevingsfactor is er zowel uniek als veelzijdig en dat maakt van thomas een zaak zonder weerga.
In 2010 won thomas bijvoorbeeld de prestigieuze Graines D’Or Awards, een onderscheiding voor het meeste vernieuwende tuincenterconcept van Europa. Een erkenning voor de inspanningen die er elke dag geleverd worden om de klanten net een fantastische winkelervaring te bieden, en een principe dat met nooit aflatende enthousiasme wordt aangehouden.

Weloverwogen collectie
De kern van thomas ligt vervat in de bloemen en planten waarvan het aanbod afgestemd wordt op de relaties met de beste lokale kwekers. Vervolgens is er het complementaire gamma aan producten om deze bloemen en planten in optimale conditie te houden, te verzorgen of te cultiveren. Op deze manier wordt het aanbod uitgebreider naar woonaccessoires en huis-, tuin-, keuken en terrasproducten die een meerwaarde geven aan het leven. thomas staat voor lifestyle zoals bloemen en planten leven brengen in huis. De voorbije decennia is er dan ook heel wat expertise opgebouwd en is het productgamma duchtig maar weloverwogen uitgebouwd. “We onderhouden al jaren goede banden met onze toeleveranciers en maken samen het verschil in details. We prefereren net die partners die ons kwaliteit kunnen garanderen. Datgaat van eerste keus bloemen en planten tot producenten die dezelfde eisen stellen aan zorg en nazorg”, klinkt het bij de telgen van deze familiezaak.

www.thomas.be

Geef een reactie