Ria Soft ©Fast

Het nieuwe buitenseizoen: stijlvolle outdoor items voor 2023

De nieuwste buitencollecties weten straks hun weg te vinden naar ons terras. Is je buitenkamer aan een nieuwe ‘outfit’ toe? Laat je inspireren door onze selectie buitenmeubels en outdoor accessoires.

Kartell, HiRay

Het gevestigde Italiaanse designduo Ludovica+Roberto Palomba draagt verder bij aan de vergroening van de Kartell-catalogus en presenteert deze nieuwe HiRay-lijn. Lichtgewicht en transparant design in slank staal in de kleuren wit, bordeaux, zwart en groen die zich onderling graag laten combineren.

Ditre Italia, Sanders Air

Het meubellabel Ditre Italia zoekt nu ook het terras op en legt de focus op een volledige outdoorcatalogus met nieuwigheden. De collectie bevat ook enkele indoormodellen waarvan het ontwerp en de materialen werden aangepast voor buitengebruik. Zo ook Sanders – Sanders Air outdoor versie -, één van Ditre Italia’s meest iconische sofa’s ontworpen door Stefano Spessotto.

Het nieuwe buitenseizoen: stijlvolle outdoor items voor 2023
©Ditre Italia

Fast, Ria

De Ria collectie van Fast laat zich van zijn zachtste kant zien met Ria Soft, met naast een 2- en 3-zitssofa ook een fauteuil voorzien van uitnodigende en ultrazachte kussens. Zowel het alu frame als de stof is verkrijgbaar in een waaier aan kleuren. Design Alberto Lievore.

Het nieuwe buitenseizoen: stijlvolle outdoor items voor 2023
Ria Soft ©Fast

Exterioo, Forno

Golvend en minimalistisch sluiten elkaar niet uit. Integendeel, door voor een lichte afbuiging in het design te kiezen, spreekt het ontwerp van het meubelstuk voor zich en kan de materiaal- of kleurkeuze neutraal en minimalistisch blijven. De nieuwe picknicktafel Forno van Exterioo heeft een uitgesproken vorm die tegelijk speels en strak aanvoelt. Een verfrissende combinatie die in elke tuin en op elk terras charmeert en straalt.

Het nieuwe buitenseizoen: stijlvolle outdoor items voor 2023
©Exterioo

Kettal, Paladin

Konstantin Gric, wiens studio tegenwoordig in Berlijn gevestigd is, ontwierp voor Kettal deze Paladin parasol die uitblinkt in sobere elegantie. Ondanks de royale afmetingen – 333 x 333 cm – volstaan vier baleinen om het doek op te spannen en zijn specifieke vorm te geven. Parasol vervaardigd uit teakhout met een versterkte kern in aluminium.

Het nieuwe buitenseizoen: stijlvolle outdoor items voor 2023
©Kettal

Meer inspiratie?

Het nieuwste outdoor design en de laatste buitencollecties vind je in Chic Gardens. Abonneer nu en ontvang als eerste de editie voor het voorjaar van 2023!

Geef een reactie