© PSGstudio.be

GEZONDE WATERGENEUGTEN

Wat een parel van een zwemvijver van Cools uit Essen! Zo beleef je niet enkel zalige watergeneugten, het is hier ‘baden’ in de pure sfeer van de natuur en je wordt ondergedompeld in een hemels groen totaalgebeuren.

Het geheel heeft iets van een aards paradijs. Wat een schilderachtig prentje. De zwemvijver van Cools valt niet weg te denken. De filtering van het water gebeurt volledig op organische wijze via een uitgekiend moerasgebied. Hier een duik nemen in het zwemgedeelte bezorgt je sowieso een heerlijk gevoel waar zowel het lichaam als de geest baat bij heeft. Het staat gelijk met een deugddoende en voelbare gezondheidskuur.

Geen kopzorgen
 Elke zwemvijver van Cools staat voor een topbeleving en is goed voor een unieke verwennerij van alle zintuigen. Zo ook op dit adres. In en rond het water voelt een mens zich echt op en top! Zo’n pronkstuk van een zwemvijver verschaft je zorgeloos zwemplezier. Bij Cools spreekt men zelfs meer van een ecologisch zwembad. Doorheen de seizoenen geniet je immers van een mooie waterpartij met een minimum aan onderhoud.

Totaalservice
 Het team van Cools tekent ook voor de fraaie afwerking rondom de zwemvijver: vakkundig metselwerk en boorden, trappen en terrassen in doorleefde natuursteen. En niet te vergeten bovendien de schattige hardhouten vlonders. Het lijkt wel of je hier gezellig kunt aanmeren… Met het sympathieke watervalletje blaast Cools de oase nog wat extra leven in. Te midden van het bonte doch met discipline gedirigeerde spektakel van planten en bomen lonkt een idyllisch tuinpaviljoen en elders maakt men speels de overgang van de tuin naar het landschap waardoor er lucht wordt binnengelaten…

Buiten leven
 Het geheel ademt rust en zet aan om volop van het buitenleven te proeven. Beslist een hemels plekje waar de bewoners van hun privacy kunnen genieten en met gasten op adem komen. Volgens de stemming van het moment en de feestelijke gelegenheid is de zwemvijver en zijn directe omgeving het toneel voor relaxen op maat: wat zonnebaden, een boek lezen, bijpraten met een goed glas, dutje doen, uitpuffen van de dolle waterpret of het intensief baantjestrekken.

Van a tot z
 Groenspecialist Cools uit Essen is meer dan een zwemvijverbouwer die techniciteit handig koppelt aan esthetiek, men heeft er eveneens alle ervaring en knowhow in huis om je wenstuin van a tot z te realiseren. Cools tekent aldus voor een tijdloos totaalplaatje. In het plantencentrum kun je, zo gewenst, zelf de planten uitkiezen. Kleine of grote tuinen, eenvoudige of moeilijke werken, de vaklieden van Cools zijn van alle markten thuis. Heb je al een knap aangelegde tuin en wil je deze perfect in orde houden? Snoeien, maaien, bemesten, bijplanten, gazonrenovatie, alles gebeurt uiterst professioneel, volgens jouw wensen en de regels van de kunst.

Vakantiegevoel
 Op het hoger gelegen vijvergedeelte prijken pronte waterlelies en de borders kleuren paars met mondjesmaat. Het is hier zowat vakantie in eigen tuin! Dit groenconcept is helemaal zomer èn winter proof. Van een verfrissende duik op broeierige dagen tot eens lekker opwarmen op koele avonden… hier is het gans het jaar genieten geblazen in de tuin, met zijn zwemvijver die inmiddels is uitgegroeid tot – zowel decoratief als praktisch gezien – een echt onmisbaar element.

www.coolsbvba.be

Geef een reactie