©Barbecook

Gezelligheid troef op het herfstterras

Wie denkt dat hij of zijn alleen tijdens de zomermaanden van het terras en de tuin kan genieten, heeft het mis. Met de juiste terrasaccessoires maak je het tijdens de herfst juist extra gezellig. Deze items zijn niet alleen trendy, maar ook knus en warm. Onmisbaar dus op jouw herfstterras.

Buzze lamp

Geschikt voor binnen en buiten. Prijs vanaf €340. www.supermodular.com

Elektrische Alexia barbecue

Kleine elektrische barbecue, perfect voor een stadstuin of balkon. Met 5 instelbare hitteniveaus, zijtafels voor extra veel ruimte en onderaan een handige plateau voor je grill tools. Het bovenste deel kan als tafelbarbecue gebruikt worden, opkuisen gaat snel dankzij de anti-kleef laag en de grote wielen zorgen ervoor dat je de barbecue makkelijk kan verplaatsen. Zo wordt barbecueën een echt kinderspel.

Prijs vanaf €139. www.barbecook.com

Jura vuurkorf

Niets leuker dan samen rond het vuur zitten na een smakelijke barbecue. De Jura vuurkorf is geschikt om je het hele jaar door aan op te warmen. Gemaakt uit gelakt staal met hittebestendige verf. Afmetingen 51 x 51 x 70 cm.

Prijs €79. www.barbecook.com

vuurkorf barbecook vuur vuurschotel kopen tips inspiratie terras tuin terrasinrichting terrasaankleding terrasaccessoires verwarming warmte opwarmen zomeravonden herfst nazomeren buitenruimte outdoor living outdoor design trends buitenmeubelen meubilair vuurschotel vuur hout magazine chic garden belgisch
©Barbecook

DC lounge stoel & Celeste bijzettafel

Celeste is verkrijgbaar in 2 modellen (lava & lava linear) en 3 aardse tinten (taupe, black, whisky).
Ontwerp van de lounge stoel: Djordje Cukanovic.

Prijzen €409 en €239. www.ethnicraft.com

© Ethnicraft

Geef een reactie