Gert Kwanten: oog en oor voor de klant

Van ontwerp tot onderhoud, het team van Tuinaanleg Gert Kwanten heeft expertise in alle aspecten van de tuin. Het portfolio van het bedrijf bestaat uit tientallen landelijke, klassieke alsook moderne projecten waarbij het team telkens streeft naar een vertrouwensrelatie en nauwe samenwerking met de klant.

Snelle, succesvolle start

Tuinaanleg Gert Kwanten legt zich sinds 1996 toe op het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. Met succes, want in nauwelijks 10 jaar tijd was Tuinaanleg Gert Kwanten uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de tuinsector. Nog eens 5 jaar later, in 2011, groeide het bedrijf uit tot een van de toonaangevende tuin-bedrijven in de omgeving.

Drie pijlers

Het team dat naast zaakvoerder Gert bestaat uit drie
tuinarchitecten, enkele administratieve medewerkers en een dertigtal gemotiveerde en ervaren tuin-medewerkers zorgt ervoor dat al de wensen van de klant aangaande tuin-aanleg en tuinonderhoud gerealiseerd kunnen worden. Oog en oor hebben voor de wensen van de klant, een goede prijs-kwaliteitverhouding en het res-pecteren van gemaakte afspraken: dat zijn de 3 pijlers waarop het bedrijf is gebouwd.

Lees het volledige artikel in het voorjaarsnummer van Chic Gardens!

Vertrouwensrelatie

Gert Kwanten streeft naar een vertrouwensrelatie op lange termijn met elke klant. Daarom vormt een persoonlijk gesprek de eerste stap van elke samenwerking. In het eerste verkennend gesprek gaat het team samen met jou op zoek naar de wensen en vereisten waaraan je droomtuin moet voldoen. Alles wordt zorgvuldig genoteerd. Daarna komen de tuinarchitecten ter plaatse om je terrein zorgvuldig op te meten. En dat inclusief een niveaumeting. Indien nodig worden er ook grondstalen genomen.

Persoonlijke aanpak

Is al het nodige besproken en opgemeten dan wordt een persoonlijk voorontwerp op maat van de klant uitgewerkt. De expertise en ervaring van het team staan garant voor het beste resultaat. Na goedkeuring wordt een beplantingsplan opgemaakt.

Om je in de beginfase al een zo goed mogelijke kijk op het resultaat te bieden, wordt ieder ontwerp voorzien van een driedimensionale tekening. Zo heb je pas echt een idee hoe je tuin er in de toekomst zal uitzien.

Stijl naar keuze

Het team van Gert Kwanten is gespecialiseerd in zowel landelijke tuinen als klassieke en moderne ontwerpen. In hun klassieke projecten maken ze veelal gebruik van buxusparterres, symmetrische en rechtlijnige vormgeving. Daarnaast zorgen lavendel, rozensoorten en Hydrangea voor een kleurrijke toets. De landelijke tuinen onderscheiden zich met snoeivormen en een vormgeving die aanleunt bij het natuurlijk landschap uit de omgeving. De moderne projecten kenmerken zich met een sobere en krachtige lijnvoering waarbij de vormgeving van de woning doorgetrokken wordt naar de tuin. De bescheiden vormgeving
van de tuin zorgt voor een rustig en evenwichtig resultaat.

Uitgebreide service

Tuinaanleg Gert Kwanten kan elk aspect van de tuin voor zijn rekening nemen: van een eerste bodemonderzoek tot en met de snoeibeurten. Denk daarbij onder meer aan het winterklaar maken van de tuin, een wekelijkse maaibeurt, scheren van hagen en vormsnoei maar ook onkruidbestrijding, sproei- en bemestingsadvies of het vellen van bomen.

 

Geef een reactie