All Garden Service: maatwerk van a tot z

Van ontwerp tot aanleg en onderhoud, dat is de service die Kris Blokken en zijn vader Ludo hun klanten bieden. Elk detail bespreken de twee met hun klant tot in de puntjes voor een perfecte huis-tuin combinatie die honderd percent voldoet aan de vraag.

‘Uw tuin’, dat zijn de twee belangrijkste woorden die Kris Blokken en Ludo Blokken hanteren in hun ontwerp en aanleg. Vader en zoon runnen samen All Garden Service. Kris verzorgt het ontwerp en Ludo legt zich toe op de uitvoering ervan. Samen met de klant bekijken ze elk detail tot in de puntjes. Bovendien kan je bij hen ook terecht voor tuinonderhoud. Een service van a tot z zoals hun bedrijfsnaam doet vermoeden. “Klanten kunnen bij ons kiezen uit verschillende diensten of een combinatie ervan”, legt Kris Blokken uit. “Wij leggen ons toe op ontwerp, aanleg en onderhoud maar dat wilt niet zeggen dat als men voor ons kiest voor het ontwerp, dat ook de aanleg door ons moet uitgevoerd worden.”

chicgardens.be-All Gardens Service - 7

“We willen flexibiliteit bieden: niets moet, alles kan. Wat voor ons het belangrijkste is, is een goed contact met de klant en een perfect tuinresultaat. We moeten op dezelfde golflengte zitten. Daarom voorzien we ook steeds een vrijblijvend gesprek om even af te toetsen wat de klant wilt. Is er een klik tussen ons dan stellen we een offerte op om een tuinplan te maken. Gaat de klant daarmee akkoord, dan zijn we aan het samenwerken. Tijdens het ontwerpproces en de aanleg blijft persoonlijk contact en veelvuldig overleg belangrijk, zodat we in elke fase kunnen ingrijpen.”

Lees het volledige artikel in de voorjaarseditie van Chic Gardens!

... To read this complete article you need a Premium or Digital subscription

Subscribe & login and you will be able to continue your reading

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: