© tuinbeurzen.be

Eropuit | Le Manoir in Beernem (9/10-12/10)

Le Manoir verwelkomt tuinliefhebbers tijdens het tweede weekend van oktober op het domein van Paul & Magali. De verborgen locatie opent voor het eerst haar poorten voor een event met zo’n 60 exposanten. Deze prachtige dreef leidt je naar de tuin. Sfeervol, gezellig en een overheersende rust.

Tuinevenement Hof & Huis werd uitgesteld naar 2021. De organisatie gaf de hoop niet op en laat tuinliefhebbers niet op hun honger zitten! Dit jaar organiseren ze voor het eerst Le Manoir. Een mini-event te bezoeken voor een mini-prijsje, maar wel een zeer waardig alternatief. Het evenement vindt plaats op vrijdag 9, zaterdag 10, zondag 11 en maandag 12 oktober 2020 telkens van 10 tot 18u.

Tijdens deze eerste editie zullen er zo’n 60 exposanten aanwezig zijn. Het domein is daarmee netjes gevuld. Je vindt er een leuk aanbod aan planten, kunst, antiek en brocante, lifestyle, een aantal foodtrucks, juwelen, tuinmachines, tuin- en interieurdecoratie,… Kortom alles wat je traditioneel op Hof & Huis vindt maar dan op een nieuwe locatie en daardoor ook iets kleiner. Maar zeker even gezellig én een bezoekje waard!

Welke planten je er kan vinden? Hortensia’s, bijzondere bomen en heesters, doorlevende planten in mooie rotan manden, rotsplanten, prachtige olijfbomen, bloembollen,…

Zo goed als gratis

Je bezoekt dit tuinevenement voor slechts €2 registratiekost. Kom je met twee? Koop dan een duoticket en betaal nóg minder: €3,90.

Ook op dit evenement is de registratie verplicht i.f.v. de contact tracing. De organisatie werkt met tijdsloten en het aantal bezoekers is gelimiteerd. Wacht dus niet te lang en reserveer snel je plaatsje voor het moment van jouw keuze.

Een mondmasker in open lucht is gewenst van zodra je de aangewezen 1,5m afstand niet waar kan maken.

www.tuinbeurzen.be

Geef een reactie