© De Boomkamer

Authentieke luxe op maat

Een intense tuinbeleving bereik je vooral met een extra leefruimte. De Boomkamer is gespecialiseerd in handmade houten bijgebouwen en volgt de trends op de voet. Hun nieuwste projecten van luxecocons tot heuse boomhutten voor volwassenen weerspiegelen de evoluties in het buitengebeuren.

Handgemaakt in België

De Boomkamer is gespecialiseerd in handmade houten bijgebouwen in klassiek, Engelse cottagestijl en modern design. De nadruk ligt op ambacht en authenticiteit. Hun exclusieve totaalprojecten onderscheiden zich door kwalitatieve én vooral duurzame materialen, een hoge afwerkingsgraad en perfectie in design. De Boomkamer mag met recht ambachtelijk genoemd worden want het bedrijf bezit het HIB-label, Handmade In Belgium. Handgemaakte producten maken vandaag de dag het verschil voor de moderne consument.

Cocoonen in stijl

Bijgebouwen fungeren als gastenverblijf, tuinkantoor, wellnessruimte of als poolhouse. Deze unieke leefruimtes en cocons van rust zorgen voor genotsmomenten in verbondenheid met de natuur, een plek om tot rust te komen en je even helemaal af te zonderen van de drukte. Onthaasten, koken, vrienden ontvangen,.. alles wat zich binnen afspeelde, doe je nu ook buiten. De rode draad? De juiste stijl van het bijgebouw en de materiaalkeuze liggen in het verlengde van de woning en correcte ligging in de tuin.

Van droom tot realisatie

Ben je op zoek naar een kwalitatief bijgebouw? De Boomkamer weet je wensen tijdens een adviesgesprek perfect te vertalen. Dankzij hun team van gepassioneerde vakmensen kan de Boomkamer prachtige houten bijgebouwen volledig op maat realiseren, dus talloze uitvoeringen en stijlen zijn mogelijk. Keuze gemaakt? Dan zorgt de Boomkamer voor de rest: van een 3D ontwerp met bijbehorende video, advies materiaalkeuze, tot plaatsing met een perfecte nazorg.

www.boomkamer.be

Geef een reactie