© Proprojects

Een behaaglijk wellnessgevoel

Het is hot om een wellnessruimte in huis of in de tuin te voorzien, zo verhoog je het gevoel van behaaglijk thuiskomen. Voor het welslagen van zo’n project ga je best in zee met een bouwpartner die vakmanschap en expertise koppelt aan uitmuntende service.

Keuze bij de vleet

Die extra troeven vind je bij Proprojects. Je kunt er terecht voor zowel monoblock- als betonbaden, waarbij je bij deze laatstgenoemde categorie kunt opteren voor zowel traditioneel als overloop en infinity.  Trendy zijn de biobaden die helderheid van een zwembad combineren met de natuurlijke toets van een zwemvijver, en ook daar zet Proprojects op in, getuige het bad in de belevingstoonzaal te Ledegem. Je ontdekt daar trouwens een compleet wellnessgebeuren, met een zwembad, spa en sauna.

Baden in luxe

Het was in 2007 dat Dieter Provoost en zijn vrouw Deborah Cogghe hun onderneming in allround polyesterwerken opstartten. Algauw specialiseerde Proprojects zich in zwembaden & wellness en anderzijds voegloze badkamers. “Bij ons vinden klanten een luisterend oor en dat laat ons toe om hun individuele wensen ter harte te nemen. Onderhoudsgemak, aandacht voor hygiëne en de perfecte finishing touch, het zijn belangrijke issues in onze sector, maar bovenal willen mensen toch baden in luxe en genoeglijkheid.”

Benieuwd naar het werk van Proprojects?

In Menen opende Proprojects recent een tweede belevingstoonzaal. Je bewondert er een 13 meter lang demobad in beton met vinylester afwerking. Gloednieuw bij Proprojects: monoblock mozaïekbaden op maat. Luxueus qua verwennerij maar ook qua uitstraling.

Proprojects staat garant voor unieke exclusieve concepten, dat staat als een paal boven water! Neem eens een kijkje op de Facebookpagina voor sneak reviews van werven en afgewerkte projecten.

www.proprojects.be


Tekst: Patrick Retour
Fotografie: Proprojects

Geef een reactie