Zorgeloos genieten van het goede buitenleven ©studiopsg.be

Droomtuin: een oase waar groen genot centraal staat

We strijken neer in het landelijke Hoogstraten. ’t Groene Plan uit Westerlo heeft er de wensen van de opdrachtgever perfect ingewilligd. Het is een pracht van een tuin geworden om volop in en van te genieten door de seizoenen heen. Extra troef: het adembenemende panorama dat het groene geheel de bewoners biedt als ze binnen in huis vertoeven.

Passie voor het buitenleven

Op dit adres treffen we groenliefhebbers aan die houden van oldtimers. Ze zijn de trotse bezitter van een pracht van een aloude auto. De tuinaannemer van dienst heeft hem uiteraard een ereplaats gegeven op het domein.

Paradepaardje van een biobad

Het paradepaardje van de tuin: een biologisch zwembad van ’t Groene Plan. Het is een biobad met een Hybridpools biologische zuivering. Met automatische spoeling en automatische bijvulling. In het bad ligt schitterende natuursteen en let op de verfijnde afwerking met een grasrandprofiel.

’t Groene Plan opteert voor kleiklinkers en padoekhout om de terrassen te verfraaien. Duurzaam, esthetisch en doorleefd gaan samen bij deze keuze van materialen. Planten zoals Osmanthus, Hydrangea, Taxus en Echinacea maken verder het mooie weer in dit paradijs op Antwerpse bodem.

Tuin met biologisch zwembad door 't Groene Plan
©studiopsg.be

Plaatje om te stelen

Het is hier zorgeloos genieten van het goede buitenleven. Plantenbakken in roestig cortenstaal en het rood van de kussens in de buitenlounge geven het geheel een subtiele kleurboost. En met de tuinlampen aan zie je de tuin nog eens in een ander daglicht. Winter en zomer, dag en nacht, een plaatje om te stelen.

www.groeneplan.be

Meer inspiratie voor jouw droomtuin?

Chic Gardens is hét magazine voor outdoor living en design. In twee dubbeldikke glossy uitgaves per jaar neemt het je mee in een wereld van prachtige groenprojecten, gerealiseerd door de beste tuinaannemers en -architecten van België en Nederland.


Tekst: Patrick Retour

Geef een reactie