Bestel nu & geniet van gratis verzending!

De nieuwe editie van CHIC GARDENS is uit!

Het voorjaarsmagazine presenteert buitenruimtes die tot de verbeelding spreken. Privéoases waar de hectiek van de dag van je afglijdt. Waar je geniet van subliem comfort, omringd door weelderig groen. Met in totaal meer dan 200 pagina’s boordevol inspiratie voor jouw tuinparadijs. Mis ‘m niet. Bestel nu en geniet van gratis verzending!

Chic Gardens Voorjaar 2022 brengt inspirerende tuinprojecten van gerenommeerde tuinarchitecten en -professionals. Zij zijn niet alleen gedreven in hun vak, maar ook ware vrienden van de natuur. Hun creaties ademen gezelligheid, bieden optimale privacy, en het milieu vaart er wel bij.

Naast tal van inspirerende tuinen vind je in het voorjaarsmagazine ook de laatste nieuwe collecties buitenmeubelen en outdoor design. Met welke items wil jij dit voorjaar indruk maken op je terras? Chic Gardens presenteert enkele blikvangers die alvast niet onopgemerkt blijven.

Maar onze missie gaat verder dan inspireren over het betere buitenleven. Ook in deze editie van Chic Gardens geven we graag een ‘podium’ aan wie produceert, ontwerpt en realiseert met een hart voor de natuur. Gelukkig zijn er alsmaar meer designers, tuinarchitecten en outdoormerken die duurzaamheid verankeren in hun DNA. Ze gaan voor meer beplanting en minder verharding. Verantwoorde of gerecycleerde materialen. Tijdloze ontwerpen. Groen dat de biodiversiteit bevordert. Natuurlijke (zwem)vijvers. Respect voor de omgeving.

Het nieuwe Chic Gardens magazine is er! Boordevol inspiratie voor jouw tuin en buitenruimte.
Exterioo

Wil jij ook optimaal genieten van je buitenruimte?

Laat je inspireren door al het moois in Chic Gardens, hét magazine voor outdoor living en outdoor design.
JOUW VOORDEEL: bestel je magazine online en geniet van gratis verzending!

Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!

Geef een reactie