Een nieuwe manier van buitenkoken. © OFYR

Een culinaire beleving in eigen tuin met OFYR

De buitenkeuken wordt tegenwoordig als essentieel onderdeel van de tuin gezien. Het is een uitbreiding van je huis, waar je het hele jaar door gebruik van maakt. De OFYR kooktoestellen voegen warmte en gezelligheid aan deze ruimte toe, waardoor ieder buitenmoment verandert in een unieke culinaire ervaring.

De nieuwe manier van buitenkoken

OFYR staat voor de kunst van het buitenkoken. Het kooktoestel is ontworpen met de wens om buitenkoken te transformeren van een individuele activiteit in een gedeelde beleving. Met een collectie die uit meer bestaat dan alleen kooktoestellen, heeft OFYR een ware leefstijl in de buitenlucht gecreëerd. Op deze manier verbindt OFYR mensen rond het vuur, vier seizoenen lang.

Meest veelzijdige kookervaring

Het merk ontwikkelde ook een volledig nieuw concept voor de buitenkeuken met modulaire elementen. Met een collectie van Butcher Blocks, Wood Storages, Mise en Place tafels en Kamado tafels zorgen voor een uniforme en harmonieuze stijl. Door de combinatie van de verschillende meubelen, wordt de buitenkeuken omgetoverd in een professionele keuken waar je de meest veelzijdige kookervaring beleeft.

Een culinaire beleving in eigen tuin met OFYR
Het unieke design van OFYR leent zich voor een veelheid aan kooktechnieken. © OFYR

Buitenkoken is meer dan grillen

Naast dat het kooktoestel mensen uitnodigt om samen te komen rond het vuur, leent het unieke design zich ook voor een veelheid aan kooktechnieken. Zo heeft OFYR recentelijk een Pizza Oven aan haar collectie toegevoegd. Hiermee bak je niet alleen de lekkerste pizza’s, maar ook allerlei gerechten van aperitief tot dessert. Deze veelzijdigheid van de OFYR accessoires en het kooktoestel creëert een droombeleving in eigen tuin.

www.ofyr.be

Geef een reactie