Plantencentrum en boomkwekerij Houtmeyers

Plantencentrum en boomkwekerij Houtmeyers

Plantencentrum en boomkwekerij Houtmeyers Plantencentrum en boomkwekerij Houtmeyers

Adres
Nieuwe Baan 5
2430 Eindhout-Laakdal

E-mail
[email protected]

Telefoon
+32 (0)14 86 74 00

Website
houtmeyers.be

Volg Plantencentrum en boomkwekerij Houtmeyers

Vier generaties passie voor groen

Houtmeyers is een vooraanstaande kwekerij en gigantisch plantencentrum in Laakdal. De zonen van Wim Houtmeyers stapten recent mee in de zaak waardoor het familiebedrijf al aan zijn vierde generatie zit. Vier generaties kweken en enten heeft geleid tot een diepgaande kennis over fruitbomen en planten. Bij Houtmeyers mijdt men het gebruik van schadelijke sproeistoffen en dat spreekt boekdelen over hun verbintenis met duurzaamheid. Het bedrijf ademt een no-nonsenseaanpak die vakmanschap, kwaliteit en respect voor het milieu omarmt. Een visie die naadloos aansluit op het concept van het nieuwe gebouw.
 
“Het aanbod van Houtmeyers bestaat uit een divers assortiment planten en bomen. We zijn gespecialiseerd in vaste planten, fruitbomen en sierheesters. We proberen onze klanten, tuinaannemers en tuinarchitecten steeds te inspireren om deze planten op nieuwe manieren te gebruiken", vertelt zaakvoerder Wim Houtmeyers.

De veelzijdigheid van Houtmeyers stelt hen in staat om een scala aan behoeften te vervullen, van het verfraaien van privétuinen tot het verrijken van openbare groenvoorzieningen.
Via actieve deelname aan diverse Belgische en Nederlandse verenigingen houdt de kwekerij haar kennis up-to-date. Ze volgen op de voet wat er leeft onder plantenliefhebbers en streven ernaar om hun expertise voortdurend te delen en te vergroten. En dat doen ze met succes!

Graag meer weten?

Bezoek website

Galerij

×

Categorie