© in-lite outdoor lighting

Architectonisch design natuurlijk verlicht

In deze prachtige tuin in Zeist komen architectonisch design en natuur perfect samen. Het tuinontwerp van Heart For Gardens wordt gecomplementeerd door een prachtig lichtplan van in-lite LAB met het nieuwe DISC Concept van in-lite.

Het mooiste licht van in-lite

Het DISC Concept is ontworpen om de natuurlijke look & feel van een tuin te versterken en te verlichten met het mooiste licht. Dankzij de zachte rondingen van de armaturen is er een duidelijke link met de natuur. De armaturen van dit concept zijn elegant, en hebben een zachte uitstraling die zowel strak als eigentijds is. In deze tuin zorgen de diverse armaturen uit de DISC Serie voor een bijzonder sfeervolle avondbeleving.

De juiste verlichtingscombinaties

in-lite LAB heeft in het lichtplan het maximale gehaald uit de unieke eigenschappen van het DISC Concept om deze tuin ’s avonds echt bijzonder te maken. Bij het zithoekje zijn DISC PENDANT hanglampen gemonteerd en de witte strakke muur is aangekleed met ronde wandlampen. De kleurrijke borderplanten zijn uitgelicht met de hoge en lage staande lampen. De DISC armaturen kenmerken zich door een extreem hoge licht kwaliteit. De led lampen garanderen een Color Rendering Index van 98. Hierdoor ziet de tuin er ook ‘s avonds prachtig uit.

HUMAN DIMMING

Maximaal gebruiksgemak is het uitgangspunt in de verlichting die in-lite ontwerpt. In het nieuwste DISC concept komt dit terug in de manier waarop de 230V hanglampen te dimmen zijn. Hiervoor hoef je geen dimmer te installeren, maar dim je de lampen simpelweg met een handbeweging. Deze HUMAN DIMMING techniek wordt vaker in exclusieve binnenverlichting toegepast en is nu ook beschikbaar voor DISC PENDANT 100-230V.

SMART lampen

Alle verlichting in dit project is gekoppeld aan de SMART HUB-150 transformator van in-lite. Het volledige verlichtingssysteem is eenvoudig zelf te installeren en is bijzonder energie-efficiënt. Alle lampen in de tuin verbruiken minder energie dan een 60W gloeilamp. De transformator is aan te sturen middels een app en maakt het mogelijk om de verlichting volledig te automatiseren met routines of handmatig in- en uit te schakelen. Zo geniet je optimaal van de verlichting met een minimale impact op het milieu.

www.in-lite.com
www.heartforgardens.nl

Geef een reactie