© OFYR

4 seizoenen genieten van de buitenkeuken

De afgelopen maanden hebben we zoveel mogelijk van het warme zonnetje genoten, waar de tuin de plek was om te ontspannen en koken. Met kouder weer in aantocht, bergen de meeste mensen de barbecue alweer op en gaan ze weer meer tijd binnenshuis doorbrengen. OFYR laat zien dat de buitenkeuken in alle seizoenen een gezellige plek is, waar het ook op koudere dagen heerlijk vertoeven is met familie en vrienden.

Kooktoestel en warmtebron in één

De buitenruimte en -keuken kunnen in alle seizoenen een gezellige plek zijn, waar het op ook op koudere dagen heerlijk vertoeven is met vrienden en familie. Zo is het OFYR toestel een kookunit en warmtebron in één. Het toestel wordt verwarmd door het vuur midden in de kegel, die een aangename warmte uitstraalt. Daarnaast nodigt het ronde design van het toestel uit om rond het vuur te verzamelen en samen te koken. De perfecte manier om ook in de nazomer zo lang mogelijk van de buitenruimte te genieten.

Accessoires voor ieder seizoen

Daar waar grillen meestal rond vlees draait, is het OFYR kooktoestel ook perfect om groenten, bijgerechten en desserts te bereiden. Met een uitgebreide serie accessoires, kunnen gebruikers naar hartenlust tal van kooktechnieken combineren. Van ovenschotels bereidt in de pizzaoven tot een lekkere stoofpot uit gietijzeren braadpannen. Met een kookboek vol recepten, biedt OFYR daarbij meer dan genoeg inspiratie om het hele jaar door op het vuur te koken.

  • 4 seizoenen genieten van de buitenkeuken met OFYR.
  • 4 seizoenen genieten van de buitenkeuken met OFYR.

Bescherming voor de nazomer

Soms laat het weer het echt niet toe om buiten te koken. Gelukkig is een OFYR bestand tegen weer en wind, waardoor het toestel het hele jaar buiten mag staan. Om ervoor te zorgen dat er geen vuil in het midden van de kegel terecht komt, zijn er beschermende deksels en hoezen gemaakt. Zo komt je OFYR zonder problemen de herfst en winter door.

Interesse in het OFYR kooktoestel? Bekijk de complete collectie op www.ofyr.be.

Geef een reactie