Laat de waterpret niet drukken en opteer voor een terras dat een antislipafwerking heeft. © Cedral Terrace

Waterpret zonder zorgen

Met een zwembad is het extra genieten in de tuin. Het mag een eyecatcher zijn, maar moet toch vooral zwemplezier verschaffen aan jong en oud. Laat de waterpret niet drukken en opteer voor een terras dat een antislipafwerking heeft. Bij het zwembad zijn de terrasplanken van Cedral gegarandeerd ideaal.

Bij het goede buitenleven hoort een flinke portie uitbundige watergeneugte. En nu kun je dus – echt schitterend nieuws voor eenieder – opteren voor een terras bij het zwembad dat antislip is. Gedaan met slippertjes maken als je een duik neemt of gewoonweg langs het water flaneert. Gedaan met onverwacht uitglijden als je met zijn allen dolle pret beleeft op de rand van het bad. Eindelijk onbevreesd genieten!

Gemoedsrust aan het zwembad

Cedral terrasplanken vertonen weinig gladheid. Of het nu winter is of fel geregend heeft in de zomer, je hoeft je geen zorgen meer te maken om de kinderen die stoeien aan het zwembad, ze blijven stevig met de voetjes op de grond. En ook voor jezelf is er weinig slipgevaar. Deze innovatieve terrasplanken bestaan uit vezelcement. Tijdens de productie zorgt een mechanische interventie ervoor dat ze een veilig oppervlak vormen. Er mag sprake zijn van een unieke afwerking, want het materiaal biedt je een ongeziene grip.

Laat de waterpret bij het zwembad in je tuin niet drukken en opteer voor een terras dat een antislipafwerking heeft.
Op Europese bodem gebeuren elk jaar miljoenen ongevallen in en rond de woning. Met Cedral Terrace kan het cijfer bij het zwembad alvast naar beneden. © Cedral Terrace

Innovatie die scoort

Die ongeziene grip kan men bij Cedral proefondervindelijk staven. Met de zogeheten slingermethode wordt wereldwijd de slipweerstand van vloeren gemeten. Men slingert een stuk rubber aan een arm over het testoppervlak. Hoe gladder, hoe minder de slinger wordt afgeremd. Een hoge afremwaarde geeft aan dat er veel slipweerstand is. Droge vloeren halen zowat een score van 12 en voor natte vloeren geldt 55 als aanbeveling. Cedral Terrace haalt liefst 66 en is dus uiterst geschikt voor gebruik aan het zwembad.

Laat de waterpret bij het zwembad in je tuin niet drukken en opteer voor een terras dat een antislipafwerking heeft.
Zo’n terras in vezelcementplanken is bijzonder vochtbestendig. © Cedral Terrace

Voetenvriendelijk

Bijzonder toch dat vezelcement hard is als steen maar anderzijds ook aangenaam, warm en zacht aanvoelt. Bij het zwembad, waar je toch veelal blootvoets loopt, heb je met Cedral Terrace dus alle troeven in handen. Dat zo’n plankenterras zich vlot laat aanleggen, is bovendien mooi meegenomen. Bij een zwembadrenovatie kan dat wel eens het verschil maken. Time is money!

Laat de waterpret bij het zwembad in je tuin niet drukken en opteer voor een terras dat een antislipafwerking heeft.
Bij het zwembad, waar je toch veelal blootvoets loopt, heb je met Cedral Terrace alle troeven in handen. © Cedral Terrace

Antislipvermogen

Hoe dan ook, bij de aanleg of de make-over van een zwembad, zwemvijver of biobad moet er sowieso de nodige aandacht zijn voor het terras, want dat slaat een brug naar het poolhouse of de woning en moet, last but not least, uitnodigend ogen en mensen aanzetten om enthousiast de pool in te plonzen. En daar komt dan weer die factor van dat onevenaarbaar antislipvermogen boven water.


Cedral, voor elk terras ideaal

Cedral Terrace
Kuiermansstraat 1, B 1880 Kapelle-op-den-Bos
T: 015 / 71 71 95
E: [email protected]
W: www.cedralterrace.be

Geef een reactie