© OFYR

Vakantie in eigen tuin met OFYR

Het ultieme vakantiegevoel draait om ontspannen, genieten en het ondernemen van leuke dingen. Hiervoor hoeft er niet altijd te worden gereisd naar een ander land, maar kun je ook prima terecht in eigen tuin. Met OFYR is het deze zomer optimaal genieten van de buitenruimte, met praktische en stijlvolle producten voor de buitenkeuken.

Buiten (be)leven

Tijd in de buitenlucht doorbrengen geeft ons dat echte vakantiegevoel. Zodra de zon schijnt trekken we naar buiten, waarbij een buitenkeuken ons luxe en comfort biedt.

Een vakantie is dan ook niet compleet zonder een heerlijke maaltijd! Haal je favoriete ingrediënten in huis en bereid deze vervolgens op de OFYR. De ronde vorm van dit kooktoestel nodigt uit om samen te koken, waarbij gezelligheid en het experimenteren met verschillende kooktechnieken centraal staat.

  • Chic Gardens magazine: inspiratie voor buitenkoken in eigen tuin: kooktoestellen (tafelgrill, barbecue, ...) en buitenkeukens van OFYR.
  • Chic Gardens magazine: inspiratie voor buitenkoken in eigen tuin: kooktoestellen (tafelgrill, barbecue, ...) en buitenkeukens van OFYR.

Maak je favoriete pizza’s en broden in de Pizza Oven of bereid je favoriete vlees en groenten op de Grill. Wil je van het buitenkoken een echt spektakel maken? Gebruik dan de Spiezen in combinatie met de Braziliaanse Grill Ring. Zet de spiezen verticaal in de ring en waan je een Braziliaanse keuken.

Complete buitenkeuken in eigen tuin

OFYR heeft een complete collectie aan meubels die de buitenkeuken compleet maken. Zo voegen het Butcher Block en de Mise en Place tafels extra werk en opbergruimte toe. Ideaal om de ingrediënten klaar te maken zonder heen en weer naar de keuken te hoeven lopen.

Ook op een frisse zomeravond kan er prima met OFYR worden gekookt. Dit kooktoestel straalt namelijk een aangename warmte uit, waardoor je lekker op kunt warmen rond het vuur. Zo geniet je het hele jaar door in eigen tuin, ongeacht het seizoen.

Chic Gardens magazine: inspiratie voor buitenkoken in eigen tuin: kooktoestellen (tafelgrill, barbecue, ...) en buitenkeukens van OFYR.
© OFYR

Voor grote en kleine buitenruimtes

Van kooktoestellen zonder opbergruimte tot toestellen met een extra werkoppervlak, OFYR heeft een optie voor iedere buitenkeuken.

Heb je geen grote buitenruimte? Ook op een klein terras of balkon kun je culinair genieten. Met de compacte, elegante en efficiënte Tabl’O tafelgrill, beleef je de typische OFYR ervaring maar dan aan tafel. Zo voeg je nét dat beetje extra aan je balkon tuin, waardoor je weer een beetje dat vakantiegevoel krijgt.

www.ofyr.be

Geef een reactie