© Exterioo

Tuinmeubelen van Exterioo in symbiose met je interieur

Hoewel we er steeds vaker bewust voor kiezen kleinschaliger te wonen, betekent dat niet dat we daardoor beperkt worden in onze leefruimte. Exterioo inspireert en toont hoe je met het kiezen van de juiste tuinmeubelen je interieur verder naar buiten kan trekken, waardoor de twee leefwerelden in harmonieuze symbiose zijn met elkaar.

Plof neer in je outdoor sofa

Ontspan in stijl met de loungesets van Exterioo. De Donato loungeset werd afgewerkt met elegante afgeronde vormen en optionele armleuningen, en is ook verkrijgbaar met een comfortabele chaise longue. Een knipoog naar een gezellige indoor zetel.

Ook de bijhorende loungetafels, afgewerkt in dezelfde organische stijl, verbreden je blik naar buiten.

Buitenmeubelen van Exterioo: de Donato loungeset voor je tuin.
© Exterioo

Bij de Lacrima lounge werden de kussens – beschikbaar in allerlei gezellige kleuren en texturen – over de rugpanelen getrokken, waardoor de zetel meteen een meer indoor look en feel krijgt.

Buitentafels met karakter

Op zoek naar een manier om je exterieur naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor een buitentafel met karakter, een showstopper die meteen met alle aandacht gaat lopen!

De Donato tafel van Exterioo is er zo eentje. De ovale vorm en conische poot maken van deze tafel een hippe eyecatcher die, dankzij het indoor ontwerp, je interieur en buitenruimte met elkaar verzoenen.

Ook de Tribola tafel voegt net dat tikkeltje meer toe. Zijn statige poot met verticale latjes ondersteunt het ronde blad en werd volledig afgewerkt in teak.

Hip buitenmeubilair van Exterioo: Trentino tuinstoelen en Tribola tuintafel
© Exterioo

Buitenstoelen die de sfeer versterken

Zowel de Trentino als de Tonale buitenstoelen zijn afgewerkt met gevlochten en geweefde accenten, wat van hen de perfecte aanvulling maakt voor een buitenruimte bij een boho interieur.

Ook het meer casual bargevoel kan worden doorgetrokken naar buiten met de Orso barstoel, afgewerkt met rope details. Het vlechtwerk en hout van deze tuinmeubelen vormen een gemeenschappelijke deler en creëren buiten dezelfde warme, intieme sfeer als binnen.

Bekijk alle tuinmeubelen van Exterioo via www.exterioo.be


Fotografie: © Exterioo

Geef een reactie