©Solero

Solero’s laatste innovatie: Houtlook parasols die tijd en trends doorstaan

Op zoek naar de perfecte mix tussen natuurlijke uitstraling en duurzame prestaties, zet Solero Parasols een indrukwekkende stap vooruit met de introductie van de Solero Fratello (300x300cm) en Solero Palestro (400×400) houtlook zweefparasols op de Belgische markt. Deze modellen combineren de tijdloze schoonheid van hout met de robuustheid en onderhoudsvriendelijkheid van aluminium. Een vernieuwing die onze visie op buitenleven herdefinieert.

Het beste van twee werelden

Houten parasols charmeren van oudsher door hun warme, natuurlijke look die elke buitenruimte een authentieke touch geeft. Echter, de schoonheid van hout gaat vaak gepaard met een intensief onderhoud en een beperkte duurzaamheid onder de wisselvallige Belgische weersomstandigheden. Solero biedt hiervoor een perfecte oplossing door parasols te ontwerpen die het esthetische van hout verenigen met de praktische voordelen van aluminium.

Innovatie in design: aluminium met een houtlook afwerking

De Solero Fratello en Solero Palestro zijn het neusje van de zalm op het gebied van buitenmeubilair. Gefabriceerd uit hoogkwalitatief aluminium, maar met een speciale afwerking die de look en textuur van natuurlijk hout nabootst. Deze techniek zorgt ervoor dat de parasols niet alleen ogen als echt hout, maar dit ook uitstralen zonder de bekende nadelen.

Deze parasols zijn zowel geschikt voor de esthetisch georiënteerde particulier als voor commerciële ruimtes die op zoek zijn naar stijlvolle, maar onderhoudsarme oplossingen. Ze weerstaan moeiteloos aan de elementen, vereisen geen jaarlijks onderhoud en zullen niet splijten of vervormen zoals traditioneel hout dat wel doet.

Solero's laatste innovatie: Houtlook parasols die tijd en trends doorstaan
©Solero

Duurzaamheid ontmoet stijl

De keuze voor aluminium met een houtlook afwerking maakt deze parasols bijzonder licht, terwijl ze toch buitengewone stevigheid bieden. Ze zijn makkelijk verplaatsbaar en te hanteren, wat ze ideaal maakt voor zowel de private tuin als het horecaterras. De UV-bestendige coating zorgt bovendien dat de parasols hun rijke, houtachtige kleur behouden, zelfs onder de meest veeleisende weersomstandigheden.

De Fratello en Palestro houtlook parasols van Solero bieden een intelligente, stijlvolle oplossing die de look van traditioneel hout verenigt met de levensduur en het gemak van aluminium. Het is de ideale keuze voor wie waarde hecht aan duurzaamheid zonder te willen inboeten op stijl, perfect passend bij de verwachtingen van de moderne Belgische consument.

Solero parasols

www.parasols.be

Geef een reactie