OUTDOORTRENDS IN EEN BELEVINGSTUIN

De Outspiration stand behaalde een mooie nominatie voor de Best Building Awards in de categorie ‘Best Experience’. Outspiration laat je kennismaken met dé outdoortrends voor 2018. Beton, zwembad, tuinhuis, carport, poolhouses, stijlvol tuinmeubilair … Het komt allemaal samen in een unieke tuinimpressie.

Voor deze unieke stand werkt Stone&Style by Ebema samen met Veranclassic, Fou d’Eau en Meubili. Namgrass, Buzon en Tati Events zorgen voor extra ondersteuning.Stone&Style by Ebema biedt een uitgebreid en trendsettend gamma van hoogkwalitatieve tegels, klinkers, afwerking en meubilair in beton voor tuinen en terrassen. Dit gamma verdelen ze exclusief via de bouwhandelaren in België en Nederland. Veranclassic is toonaangevend fabrikant van poolhouses, carports, tuinhuizen en veranda’s met de grootste showroom van de benelux. Fou d’Eau is expert in prefab zwembaden. Meubili brengt in haar winkels in Knokke, Zedelgem en Oostende een breed gamma aan stijlvol tuinmeubilair dat inspeelt op de hedendaagse trends.

Je vindt Outspiration tot en met zondag 4 maart in Hal 1, op stand 110. Dit is een primeur, nooit eerder vertoond op Batibouw.

Geef een reactie