De inbouwoverkappingen passen bij elke bouwstijl. Bij deze strakke, moderne woning werd extra dynamiek gecreëerd door twee inbouwoverkappingen te combineren.

Open je dak: een terrasoverkapping om in te bouwen

Bij de aankoop van een terrasoverkapping is het vaak kiezen tussen aanbouw of vrijstaand. Maar er is ook een derde optie: een overkapping integreren in een bestaande constructie. Ideaal voor renovatie, maar evengoed bij nieuwbouw.

Bestaande constructie
Iedere bouwsituatie is anders. Het ene terras vraagt een aanbouwoverkapping, terwijl een andere tuin meer geschikt is voor een vrijstaand model. Maar ook in een vaste constructie aan het huis kunnen de daklamellen van een overkapping ingebouwd worden.

De terrasoverkappingen van Renson worden altijd op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. De vrijheid van maatwerk laat toe om lamellendaken te integreren in een vaste structuur.

Beton, hout of andere constructies
Het grote verschil met aanbouw of vrijstaande modellen is dat er geen nieuwe structuur gebouwd wordt. De Aero Line van Renson is een reeks lamellendaken die naadloos integreren in een betonnen, houten of andere constructies. Zo ontstaat er een horizontaal zon- en waterwerend dak met kantelbare lamellen, perfect geïntegreerd in het ontwerp van je huis.

Voordelen van inbouw

  • Volledige integratie in het ontwerp van een woning
  • Één met de architectuur en passend bij iedere bouwstijl
  • Geen verticale kolommen
  • Dankzij de Aero Skye is er zelfs een inbouw-overkapping beschikbaar waarvan de lamellen niet alleen openen of sluiten, maar het volledige dak opengeschoven kan worden
  • Ook waterafvoer perfect (onzichtbaar) geïntegreerd
  • Per module kan er gewerkt worden tot een grootte van 27m²

 

www.renson.eu