Tribù - Senja - Rechts van de Kerk

FASHION FOR GARDENS? SHOPPEN MAAR!

Op zoek naar gloednieuwe tuintrends? Dan ben je hier aan het juiste adres. Chic Gardens geeft je de nodige tips voor hopelijk een zonnig voorjaar en een prachtige zomer.

Chic Gardens trok onder meer naar Meigem in Deinze. Rechts van de kerk vind je een ware oase van outdoor design. In een karaktervolle pastorij met bijhorende terrassen brengt het team van – inderdaad – ‘Rechts van de Kerk’ de mooiste tuintrends. Wij spotten er accessoires, buitenmeubilair, potten, parasols en tuinschermen van nationale en internationale topdesignmerken zoals Tribù, Extremis, Viteo, Fast, Bas Talpe, Kettal, Piet Boon, Giandia Blasco, Atelier Vierkant…. en Dedon.

Ook bij Vandella in Maldegem en Lochristi hebben ze alles om van je tuin en terras een stijlvol geheel te maken. Maak kennis met de volledige collectie van het Franse desingnmerk EGO PARIS. Bijzonder zijn de Cabines Gignognes, luxe ligbedden geïnspireerd op de strandcabine. Het ontwerp is van Dorothée Noirbent.

Heel wat inspiratie vind je ook bij Meubili. Zij hebben zowat alles in huis om van je buitenruimte een stijlvol luilekkeroord te maken. Van tuinmeubelen en buitenkeukens tot terrasverwarming en poolhouses. Zowel van het eigen merk Meubili als van toppers zoals Tribu, Manutti, Paola Lenti, Piet Boon, …

>> Ontdek dit alles en veel meer in de voorjaarseditie van Chic Gardens.

Nu te koop in de winkel of bestel hem hier! Met gratis levering.

 

 

Geef een reactie