EENVOUD EN RUST MET BLOEMBOLLEN

Wil je rust in je tuin? Start met ontspullen en maak het helder en opgeruimd. Met de juiste kleur bloembollen daarvoor in de plaats, krijg je weer energie in plaats van stress.

Het overschot aan spullen en de zorg voor het milieu verandert onze ethiek. Verantwoording nemen uit zich in een sobere levensstijl van pure eenvoud.

Neem je verantwoordelijkheid en ga voor een duurzame en eenvoudige tuinindeling. Met de sobere sfeer die ontstaat, zorg je voor helderheid en overzicht. Er is ruimte voor recycling, want afval is niet lelijk, maar mooi. Het hergebruiken van spullen geeft een beter gevoel dan nieuwe kopen.

Ontspullen

De term ontspullen is ook niet zomaar ontstaan. Van te veel spullen om ons heen worden we niet gelukkig; het heeft zelfs een negatief effect op ons welzijn. Het wegdoen van al het overbodige zorgt voor ruimte in je hoofd. En geen prullaria in huis halen is ook nog eens beter voor het milieu.

©iBulb

Eenvoud 

Een sobere tuin zonder poespas werkt zeer ontspannend. Ga voor eenvoud, want dat geeft overzicht en rust. Doe alles wat geen praktische functie heeft weg of geef het aan iemand die het nodig heeft. Hergebruik oude zakken of plantenbakken en check of je tuinbankje echt wel toe is aan vervanging. Naast het vele frisse groen van planten zijn blauw en zwart de kleuren die de ontspannen soberheid versterken. Witte bloembollen zoals narcissen, hyacinten en lenteklokjes geven dat extra vleugje harmonie en soberheid. Deel ze overzichtelijk in, dan is het daarna genieten geblazen.

Geef een reactie