©Royal Botania

Dit seizoen geen winterslaap voor je tuinmeubelen

Buitenmeubilair is geen goedkope investering, dat weten we allemaal. Het voelt daarom altijd een beetje als loslaten, zeker als je ze in je tuinhuis of garage opbergt aan het begin van de herfst. Heb je er al eens over nagedacht om je buitenmeubilair binnen te gebruiken? Moderne stoelen, tafels en accessoires kunnen gemakkelijk een veranda en zelfs een woonkamer een frisse uitstraling geven. Let wel op, aan het einde van het seizoen zal je niet meer willen wisselen!

Nog niet helemaal overtuigd van het idee? Hier zijn een paar redenen waar je misschien nog niet aan gedacht hebt.

1) Kids proof
Buitenmeubelen zijn niet alleen erg sterk en betrouwbaar, ze zijn ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Chocoladevlekken of gemorste roséwijn? Maak je geen zorgen! Je tuinmeubelen overleven een hevige regenbui, ze kunnen dus veel meer aan dan je indoor meubelen.

2) Tijdloos design
De strakke uitstraling van buitenmeubilair gaat meestal erg goed samen met het design van je binnenmeubelen. Sommige collecties hebben in het verleden een slechte naam gekregen doordat ze niet zo gezellig of stijlvol waren, maar de markt voor buitenmeubelen staat intussen al een heel eind verder. Zo heeft Royal Botania bijvoorbeeld een aanbod van chique stoffen en bieden ze moderne concepten aan die steeds comfortabeler worden.

3) Indoor én outdoor
Uiteraard kan je je buitenmeubelen nog steeds buiten gebruiken nadat je ze in je woonkamer of veranda gebruikte. Outdoor furniture gaat enorm lang mee. Als je dus op een dag tóch voor die dure, lederen zitbank wil gaan, kunnen de buitenmeubelen nog steeds terug naar de tuin! Win-win!

 

>> Royal Botania

Geef een reactie