(c) Dedon

Buitengewoon sterk in tuinmeubelen

Op zoek naar exclusief buitenmeubilair? Bij De Boomgaard in Poederlee helpen zaakvoerders Johan Auwers en Dominique De Cuyper iedereen graag verder. Met 20 jaar vakmanschap in kwalitatief design is deze trendy zaak een gevestigde waarde in de Antwerpse Kempen. Bij De Boomgaard vind je een zorgvuldige selectie van de meest hoogkwalitatieve buitenmeubelen.

Vleugje nostalgie
Zoals vele gevestigde waarden steunt ook deze goed draaiende zaak zijn grondvesten op het harde werk van Johan Auwers. Als specialist in landbouwmachines en toebehoren, had hij ook een kennersoog voor luxe merken die tuin en terras verfraaien. Ruim 20 jaar geleden was hij dan ook één van de eerste verdelers van Royal Botania. Het merk werd internationaal succesvol en gegeerd door mensen met smaak. Het bevestigde zijn goede neus voor sterke merken. De sympathieke zaakvoerder breidde zijn collectie buitenmeubelen uit met verlichting, buitenkeukens, poolhouses en totaalconcepten inclusief tuinaanleg. Later kwam ook zijn echtgenote Dominique mee aan het roer en het bedrijf evolueerde tot een exclusief adres voor Poederlee en omstreken.

Ware service
De Boomgaard verdeelt bewust degelijke merken zoals de eerder genoemde Royal Botania, Dedon, Fermob, Vondom, Quinze & Milan. Johan en Dominique willen hun klanten enkel kwaliteit leveren en dit in alle sectoren. Een levenswijsheid die op lange termijn zonder twijfel vruchten afwerpt. Mensen willen immers betalen voor degelijkheid, want een goedkoop massaproduct doet de kwaliteit enkel dalen. Voor vrijblijvend advies komen de zaakvoerders tot bij je thuis indien gewenst. Zij zorgen tot in de puntjes voor hun klanten, zelfs een persoonlijke levering in het buitenland behoort tot de mogelijkheden.

Streepje voor op trends
De Boomgaard is sterk in het aanvoelen van nieuwe trends en speelt hier onmiddellijk op in. Elk jaar komt er wel iets nieuws bij dat de moeite waard is, met veel zorg uitgekozen op internationale meubelbeurzen in Parijs en Milaan. De tuin is immers het verlengde van ons interieur geworden en dat is te voelen in vele facetten. Cocoonen en loungen zijn haast dagelijkse begrippen geworden.
Tot rust komen lukt tegenwoordig beter in eigen tuin. Een vakantie is fijn maar vluchtig. Een mooie tuin is een blijver, weer of geen weer. Investeren in de tuin betekent een eigen paradijs op aarde van zodra je de achterdeur uitstapt. Om dat te creëren ben je aan het juiste adres bij De Boomgaard in Poederlee. Tegenwoordig bepaalt de tuinbranche de ‘huisarchitectuur’ en deze trend kan
alleen maar toegejuicht worden.


De Boomgaard
Heerle 11 | B-2275 Poederlee
T: +32 14 55 45 17 | GSM: +32 475 23 11 78
www.de-boomgaard.be

Geef een reactie