BRENG HARMONIE IN DE TUIN!

De rol van de tuin bij een woning wordt steeds belangrijker. Steeds vaker zien we tuinen die ingericht zijn als een extra leefruimte. En waarom ook niet! Niets zo zalig als in eigen tuin genieten.

Om van zo’n project een geslaagde tuin te maken dien je reeds bij aanvang oog te hebben voor harmonie tussen de woning en de tuin. Zwembadbouwers komen dagelijks in contact met klanten die hun tuin willen vormgeven. Daarbij dienen zij de woning, de tuin en het zwembad in eenzelfde ruimte te combineren en dat is niet altijd even eenvoudig. Zo moet je bij de bouw van het zwembad rekening houden met een aantal factoren om toch een harmonieuze omgeving te creëren.

Hoe breng je harmonie in een tuin met zwembad
Een eerste factor daarbij is de grootte van het zwembad. Wens je een prachtig eindresultaat dan kan je de grootte van het zwembad best aanpassen aan de omgeving. Zo kan je bijvoorbeeld de breedte van het zwembad aanpassen aan de breedte van de terrastegels, zo komen de voegen mooi uit. Een ander voorbeeld is een aanpassing van het zwembad aan de breedte van een bepaalde glaspartij of een deel van de woning. Op die manier kan je bepaalde lijnen uit een woning gaan verlengen in de tuin.

Maatwerk
Het spreekt voor zich dat je voor een harmonieuze tuin met zwembad maatwerk nodig hebt. Dat krijg je alleen wanneer je een betonnen zwembad bouwt. Met een betonnen zwembad kies je de lengte en de breedte van het zwembad tot op de centimeter nauwkeurig. Hierdoor kan je het zwembad aanpassen aan de omgeving. Voor een zwembad op maat ga je best ten rade bij een betrouwbare zwembadbouwer met enige jaren ervaring. Een aantal betrouwbare zwembadbouwers vind je terug op de website: 
www.zwembad-bouwers.be 

Ook Willy Naessens Swimming Pools maakt deel uit van deze groepering. Sinds 1962 bouwt de onderneming zwembaden in het hele land. Daarbij speelt esthetiek meer en meer een belangrijke rol. De vertegenwoordigers van Willy Naessens Swimming Pools helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Denk daarbij aan het type en de kleur van de binnenbekleding, de boordsteen, de grootte van het zwembad en zo veel meer.

Speel je met het idee om een eigen zwembad te bouwen? 
Aarzel dan niet en bezoek www.swimmingpools.be!

Geef een reactie