BOUW JE ZWEMBAD MET WILLY NAESSENS

Wie op zoek gaat naar een zwembadbouwer komt in de markt al snel de naam Willy Naessens tegen. En dat is niet verwonderlijk. Het is één van de weinige zwembadbouwers die in het volledige land actief is. Dit dankzij de 3 uitvalsbasissen in Overijse, Tessenderlo en Wortegem-Petegem.

Persoonlijke opvolging
Bij Willy Naessens Swimming Pools wordt elk dossier persoonlijk opgevolgd. Van bij het eerste contact zorgt een adviseur voor een begeleiding van de persoonlijke keuze van de klant in het ruime aanbod. Want de mogelijkheden zijn eindeloos: een klassiek zwembad met skimmers, onder- of overloopzwembaden én zelfs zwembaden met een beweegbarebodem. Zo’n beweegbare bodem is echt indrukwekkend [VIDEO]

Nauwkeurig uitgevoerd
Ook bij de uitvoering van een zwembad wordt alles nauwgezet opgevolgd. Eens het project in uitvoering gaat, zorgen de werfleider en de architect samen voor alle nuttige informatie. De volledige realisatie van elk zwembad wordt intern ondersteund en opgevolgd door ons eigen studiebureau. De finale bedoeling is altijd om de klant in elke fase van het bouwproject maximaal te informeren. Om het project zo goed mogelijk te begeleiden, stellen we daarom één trajectbegeleider aan. Hij of zij wordt de persoon dieje op de hoogte houdt over de vorderingen van het zwembad.

Bij Willy Naessens Swimming Pools kan je terecht voor alle werken die bij het bouwen van een zwembad belangrijk zijn. Het uitgraven van het zwembad, het aanleggen van de terrassen, het installeren van de technische ruimte, … alles kan door ons gedaan worden. Deze totaaluitvoering geeft u zowel zekerheid als duidelijkheid.
Bekijk recente zwembadrealisaties op de website
Nieuwe showroom
Naast zwembaden verkoopt Willy Naessens Swimming Pools ook allerlei onderhoudsproducten en tuinaccessoires voor bij het zwembad. Hiervoor kan je terecht in onze vernieuwde showroom te Overijse. Begin 2017 werd het nieuwe moderne gebouw in gebruik genomen.
Naast de showroom te Overijse kan je ook terecht in Tessenderlo en Wortegem-Petegem. Lukt het niet om tijdens de openingsuren langs te komen in één van onze shops, dan kan je de producten en accessoires ook bekijken en bestellen via de webshop. Wie tot en met 12 juni trouwens 3 x hetzelfde chloorproduct besteld, krijgt een 4de doos gratis. Dat is een korting van maar liefst 25%!

Info -  webshop.swimmingpools.be