© PSGstudio.be

BIJGEBOUWEN OP MAAT

De prominente rol van het bijgebouw in de tuin valt dezer dagen niet te onderschatten. Zo’n ‘huis in de tuin’ geeft het geheel mee uitstraling en cachet, en dan zijn er nog de niet te versmaden
praktische voordelen. Dat er aan bijgebouwen steeds meer eisen worden gesteld, verklaart ook meteen het grote succes van de realisaties van AMBO.

“Klanten komen steeds bij ons aankloppen met een eenvoudig idee of zelfs al een uitgewerkt plan”, licht Tom Gebruers de AMBO-aanpak toe. “Aan de hand van onze toonzaalmodellen kan dit idee verder uitgediept worden tot een voorontwerp. Hieraan gekoppeld wordt een eerste offerte uitgewerkt waarna we vervolgens op locatie de plannen verder verfijnen en concreet bespreken.”

Alles onder één dak
Bij Ambo in Lier kan men bogen op 30 jaar ervaring en knowhow. Uw project is er in één hand, zo hebt u geen zorgen, u geniet van een hoogstaande service van a tot z. De productie gebeurt volledig in eigen atelier en de zaak heeft een ruime toonzaal. Het team is 15 medewerkers sterk. Neem gerust eens contact op voor een eerste kennismaking met bespreking van uw wensen in de unieke toonzaal. Dat alles zich onder één dak bevindt, is uiteraard een enorm pluspunt.

Kwaliteitscontrole
“Het uitwerken van elk project gaat bij AMBO gepaard met een secuur protocol. Er wordt gewerkt volgens autonoom ontwikkelde systemen en het resultaat voldoet aan ieders smaak: van strak modern tot tijdloos rustiek. De plannen worden vooreerst technisch op punt gesteld. Veel aandacht gaat dan ook naar de kwaliteitscontrole, van de productie tot de plaatsing.” En als men het bij AMBO over maatwerk heeft, dan mag je dat ook letterlijk nemen. Qua houtbewerking zijn er geen limieten en bij AMBO werkt men enkel met kwalitatieve houtsoorten zoals eik, afromosia, ipé, iroko, thermowood, douglas,…

Mogelijkheden legio
U heeft één aanspreekpunt en ook dat is alweer een pluspunt van AMBO. Aldus loopt het met elke realisatie op wieltjes, van de fundering tot de laatste afwerklat. Maar je kunt bij AMBO niet enkel terecht voor eikenhouten en moderne bijgebouwen, eveneens carports, poolhouses, houten terrassen, een terras op hoogte, terrasoverkappingen, poorten in hardhout behoren tot de mogelijkheden. Met dat maatwerk kun je echt alle kanten op. Weet dus dat er geen maat op staat! Bij AMBO heeft men sowieso de ambitie om uw droom te realiseren zodat u nÓg meer kan genieten van het exclusieve buitenleven.


www.ambo.be

Geef een reactie