DE KEUZE VOOR EEN HEEL TERRASLEVEN

Kiezen voor Bewood® & *Beclip®, is zijn vertrouwen schenken aan een leider in de sector. Het is ook kiezen voor een product waarvan de ongeëvenaarde milieuprestaties erkend werden door verscheidene onafhankelijke instellingen. De stroken zijn ongevoelig voor vorst, zon en vocht, en vervormen niet. Bewood® producten zijn echte bouwmaterialen, meer dan zomaar decoratieve elementen, die bedoeld zijn om heel lang mee te gaan, zonder risico op technische of esthetische achteruitgang van de kwaliteit. De producten genieten een garantie van 10 jaar.

De voordelen van het gebruik zijn talrijk: hooggewaardeerd natuurlijk uitzicht, splintervrij, uiterst stabiele kleuren, want gekleurd in de massa. Onderhoudsvrij; natuurlijke bescherming tegen mos. Een groenachtige neerslag kan zich voordoen aan het einde van de winter, maar kan met een hogedrukreiniger gemakkelijk verwijderd worden. kan met een hogedrukreiniger gereinigd worden. Hoge densiteit waardoor het diep indringen van (brand)vlekken en krassen in de stroken wordt verhinderd. Om hardnekkige onvolkomenheden weg te werken, kan het oppervlak gladgeschuurd worden. Slipwerend zelfs in natte toestand (dankzij de minerale vulstoffen). 

Beclip® is bestemd voor de plaatsing van terrasplanken. De klem is in rvs en kan zonder schroef bevestigd worden. De structuur moet in hout of aluminium zijn en moet een design hebben dat is afgestemd op Beclip®. De technische voordelen van dit systeem zijn: duurzaamheid: in rvs, bestand tegen corrosie, vuur en slijtage. Snelheid: zonder schroef, beperkte plaatsingstijd. Ecologie: het biedt een geloofwaardig alternatief voor het gebruik van tropische houtsoorten als vloerbalk. Er bestaan twee opties: een structuur in Europees hout behandeld in klasse IV. (Beclip® beschermt de structuurtegen regen en laat een luchtspleet tussen de plank en de vloerbalk. De levensduur van het hout is optimaal bij een droge bewaring en goede ventilatie) of een structuur in aluminium. Esthetiek: er zit een discrete speling van 4 mm over de breedte van de planken. Deze speling verzekert het goede beheer van de ventilatie en uitzetting.  

www.bewood.be

DCIM100MEDIADJI_0027.JPG


 

Geef een reactie