© Beam, Mega-tegel, Smooth Object, Stone&Style

Beton in de tuin: oneindig veel mogelijkheden

Droom je van een tuin met klasse, die helemaal past bij het buitenleven van vandaag en in de toekomst? Creëer dan een samenhangend geheel met beton.

Stone&Style van Ebema is jouw ultieme one-stop-shop en biedt meer dan 650 oplossingen in beton. Gekenmerkt door een breed scala aan stijlen, texturen en kleuren. En oneindig veel combinatiemogelijkheden. Kijk je graag verder dan je oprit, tuin of terras? Streef je naar harmonie in je buitenruimtes? Kies dan voor een totaalconcept, waarbij de toegepaste producten naadloos op elkaar aansluiten. Door hun kleur, textuur of design. We geven je graag een paar tips.


Naar één oppervlaktestructuur

Eén en dezelfde look doortrekken in al je buitenruimtes? Kies resoluut voor één oppervlaktestructuur. Zoals de ruwediamantpersoonlijkheid van de Rockstone of het designkarakter van de Carreau. Tegels, klinkers, trappen, boordstenen, palissadebanden,… Ze kunnen allemaal in jouw favoriete structuur. Pure harmonie, ook in de hoogte dankzij onze mooie muurelementen.

Volop gaan voor Mega

Megategels. De naam zegt het. Ze zijn groot. Ideaal om ruimte, openheid en rust te creëren. Of je nu gaat voor uitgewassen, strak of zacht: je vindt altijd de juiste trap en boordstenen om dat weidse gevoel door te trekken. Zelfs zwembadranden komen in Mega. Durf gerust groots te denken. Van zwevende trappen tot strips van Megategels die zich voor je garagepoort uitstrekken. Esthetisch en functioneel. Of kies voor de robuuste Eurodal Residential vloerplaten. No nonsense, sterk én geschikt voor inritten.

Stone&Style van Ebema biedt meer dan 650 oplossingen in beton voor jouw tuin, terras, of oprit.
© Ebema, Renier Jodogne

Groot én klein

Is afwisseling jouw thema? Variatie tussen groot en klein? Met onze multiformaten maken we het mogelijk. Ideaal om speelse of strakke oppervlakken te realiseren. Ze sluiten bovendien perfect op elkaar aan. Liever je eigen puzzel bedenken? Wissel je Mega-looplijn af met een klinkerzone in dezelfde structuur en kleur. Tegels en klinkers van klein tot XXL. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Variatie troef

Niets houdt je tegen om op eigen initiatief verschillende kleuren of zelfs verschillende oppervlaktestructuren te combineren met elkaar. De meeste modellen en formaten in het Stone&Style gamma bestaan immers in meerdere kleuren en afwerkingen. Door deze formaten en kleuren slim te mixen creëer je een maatwerktuin die uniek is. Jouw droomtuin…

Totaal in kleur

Totaalconcepten: ze komen in alle vormen én … kleuren. Net zoals onze producten. Je kiest uit tientallen tinten. Ideaal om een kleuraccent of één specifieke kleur als rode draad te gebruiken. Is je thema ‘contrast’? Ga voor colour blocking. Liever ‘harmonie’? Kies kleuren die bij elkaar aanleunen: de ene wat warmer dan de andere. Of opteer voor ‘toon op toon’ en varieer alleen met licht wisselende tinten. Je vindt ze allemaal in onze kleurenzoeker.

Droogweg Eco

Staat je oprit of parkeerplek snel onder water na een plensbui? Geen zorgen. Met onze Eco Solutions hou je de voeten droog én … behoud je jouw totaalconcept. Deze waterdoorlatende oplossingen zijn verkrijgbaar in kleuren die perfect aansluiten op de Stone&Style materialen die je gebruikt voor je terras en tuin. Tip! Wil je graag een organische overgang maken tussen de Eco Solutions en je andere bestrating? Dat kan met de Seamstone. Met de Stepstone creëer je dan weer handige loopvlakken tussen de Grasslines Big.

Smooth als Leitmotiv

Waarom geen ‘Smooth’-thema introduceren? Deze streelzachte betonoplossingen zijn niet alleen verkrijgbaar als Megategels, L-elementen, boordstenen, zwembadranden of trapelementen. Er is ook een breed gamma aan Smooth tuinmeubilair. De Smooth Objects komen in alle vormen. Van zitelementen over patiotafels tot plantenbakken en fonteinen. Totaaldenken … Het hoeft niet te stoppen bij bestrating.

www.ebema.be

Stone&Style van Ebema biedt meer dan 650 oplossingen in beton voor jouw tuin, terras, of oprit.
© Ebema, Renier Jodogne

Geef een reactie