© OFYR Island, www.ofyr.be

Win een iconisch OFYR kookboek vol BBQ-recepten

Het is een vertrouwd beeld: mooi weer, lekker buiten koken, één persoon slooft zich uit aan de BBQ en de rest van het gezelschap maakt plezier aan tafel. De kooktoestellen van OFYR brengen daar radicaal verandering in. Ze verzamelen vrienden rond het vlammenspel en maken van buiten koken een gedeelde beleving. De chef wordt een deel van de groep, de groep wordt samen chef.

De unieke kooktoestellen van OFYR stralen authenticiteit uit, zijn multifunctioneel en hebben daarbovenop ook nog eens een fraai vormgegeven design. Onze favoriet uit de collectie? Dat is ongetwijfeld het alles-in-één kookeiland. Deze buitenkeuken bestaat uit een OFYR kooktoestel mét houtopslag, een stevig snijblok én een praktische houder voor keukengerei en kruiden. Kortom: alles wat jij nodig hebt voor een gezellige outdoor dinner party met vrienden of familie.

Het OFYR Island is verkrijgbaar in roestkleurig cortenstaal of zwart gecoat staal. Voor het snijblad kan je kiezen tussen teak hout en donkergrijs keramiek.

 

Geïnspireerd door het iconische OFYR kookconcept is er nu ook een OFYR kookboek, vol met heerlijke en toegankelijke recepten samengesteld door de chefs Guy Weyts en Erick Stercks. Elk van de maar liefst 72 recepten in het kookboek bestaat uit simpele, smaakvolle ingrediënten waarmee je vrienden en familie ongetwijfeld zal verrassen. En omdat een OFYR het hele jaar door te gebruiken is, bestaat het kookboek uit recepten voor ieder seizoen. Chic Gardens mag 3 exemplaren van dit inspirerende kookboek wegschenken! Lees verder voor meer info.

 

Win een exclusief OFYR kookboek

UPDATE 31/05/2021: Deze wedstrijd is afgelopen. De redactie van Chic Gardens bekijkt momenteel wie de winnaar wordt van het OFYR kookboek. Meer info over de OFYR kooktoestellen vind je op www.ofyr.be.

De wedstrijd loopt tot en met 31 mei 2021. Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je automatisch akkoord te zijn met het wedstrijdreglement van Chic Gardens. De winnaars zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via e-mail en hun namen zullen hier gepubliceerd worden na afloop van de wedstrijd.

 

Geef een reactie