WALFiLii | Plantenbakken en vuurschalen

Voor zijn zorgvuldig gekweekte bomen en solitaire struiken was plantenkweker en tuinaannemer Filip Engels op zoek naar grote plantenbakken  Hij vond zijn gading niet in het bestaande gamma en besliste daarom om ze zelf te produceren.

Ondertussen is WALFiLii uitgegroeid tot een wereldwijde speler met een breed assortiment aan plantenbakken, vuurschalen en andere decoratie-elementen in staal en cortenstaal. Met hun sobere, eigenzinnige en hedendaagse look zijn ze een ware verademing tussen de massaproductie. WALFiLii verenigt vakmanschap en design tot gegeerde en stijlvolle producten.

Info – WALFiLii.be


Nieuws

[search_posts Number=”4″ Search=”Walfilii”]

Meer nieuws van WALFiLii


Van een solitaire plantenbak tot openbare projecten

Doorheen de jaren heeft WALFiLii aan prachtige projecten en resultaten mogen werken. Soms door plaatsing van een enkel object in een tuin of op een terras. Soms door grotere openbare projecten. Ontdek meer.

 


Moestuin de luxe

Het exclusieve gamma ‘Herbs & vegetables’ bevat rechthoekige en vierkante bakken, hoog of laag, en met of zonder wieltjes. De WALFiLii-moestuinbakken zijn als nuttige sieraden. Ze vormen een esthetisch antwoord op de prangende vraag naar groen in de stad. We maken ze in de afmeting die het beste past bij uw ruimte. En in alle mogelijke kleuren, inclusief het schitterende palet van de Botanic Textures. Verkiest u een natuurlijker ogend resultaat? Dan zijn de bakken in cortenstaal een mooi alternatief. Hun roestbruine ‘huid’ contrasteert mooi met de groene en kleurrijke tinten van de kruiden.

 


Wie zin heeft zich onder te dompelen in het groen, raden we aan om eens kennis te maken met “De Roode Hoeve” in Kapellen. Deze prachtige plantenkwekerij aan het natuurgebied Het Rood beschikt over een uitzonderlijke collectie buxussen, buxuswolken, grassen, vaste planten en bomen met een maatje meer. U kunt er eveneens de kleurrijke, design plantenbakken van WALFiLii bewonderen.

 

 


Groen voor Bedrijven & Particulieren: Uw groene wensen worden door ons vorm gegeven en uitgewerkt. De ideeën krijgen structuur en worden vertaald in een tuinplan met beplanting. Bovendien geven 3D tekeningen een duidelijk perspectief van het concept.

Naast een beknopte uitleg over de voorgestelde beplanting kan u bij ons terecht voor meer informatie en advies betreffende ontwerp, een gedeeltelijk ontwerp en beplanting. U kan ons ook steeds contacteren voor een eigentijds ontwerp van een bedrijfstuin.

 


Neem contact op met WALFiLii

Wil u graag uitgebreid informatie over WALFiLii ? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in.

Adres WALFiLii – Krekelberg 141-143,  B-2940 Hoevenen
T.  +32 (0)3 605 18 84 – E. [email protected]W. www.WALFiLii.be