Tuinmeubelen met karakter

De helft van de collectie van De Boomgaard staat uitgestald in de tuin. In het groen van het landelijke Heerle bewijzen de meubelen hun duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en kwaliteit. “Het is in dit ‘testlabo’ dat het kaf van het koren gescheiden wordt”, verzekeren de zaakvoerders, die op hun prachtige locatie een belevingsfactor toevoegen.

Johan bleef trouw aan zijn partners van het eerste uur. De Boomgaard werd zelfs Dedon Concept Dealer. Dat heeft alles te maken met de kwaliteit en het knappe design van het gevlochten tuinmeubilair waarin Dedon koploper is, en het vertrouwen van de fabrikant in het zorgzame dealership van Johan en Dominique. Zo goed als de volledige collectie van Dedon vind je in Poederlee.

Bij De Boomgaard is het gamma intussen uitgegroeid tot meer dan twintig merken, voor elke smaak en elk budget. Van strak of rustiek tot jong en speels: alle stijlen worden aangeboden, met als gemene deler iets unieks, iets extra’s dat het aanbod uit de grote tuincentra overstijgt. Het geeft je mooie tuin, terras of patio een persoonlijke touch. Ook verlichting en verwarming zit in het gamma. Het sterke aanbod wordt aangevuld met de jarenlange vakkennis van de zaakvoerders, strakke levertijden en perfecte service. Sinds enkele jaren verzorgen Johan en Dominique ook de levering en installatie van tuinmeubilair bij klanten in het buitenland.

Tekst: Bart Lamers

DE BOOMGAARD
Heerle 11
B-2275 Poederlee
T: +32 14 55 45 17
GSM: +32 495 04 17 21
[email protected]
www.de-boomgaard.be

 

 

Geef een reactie