© in-lite outdoor lighting

Slimme verlichting zorgt voor maximale tuinbeleving

Er wordt er steeds meer geïnvesteerd in tuinrenovaties. In deze moderne tuinen zien we almaar meer duurzame en hoogwaardige materialen die zorgen voor een premium uitstraling en meer sfeer. De nieuwe ACE Flat Grey Special Edition serie van in-lite is speciaal ontwikkeld voor de premium tuinen van nu.

Modern verlicht

Om ook ’s avonds optimaal van de tuin te genieten, biedt slimme verlichting een uitkomst. Deze tuin van Björn Meulenberg tuinontwerp en advies toont de meerwaarde van verlichting. Het lichtplan voor de tuin is ontwikkeld door de lichtspecialisten van in-lite LAB en in het plan is gekozen voor de ACE Flat Grey Special Edition serie.

Deze productserie omvat strak vormgegeven armaturen die een tuin een moderne uitstraling geven. Het bijzondere aan deze verlichtingslijn is dat de armaturen zijn uitgevoerd in de kenmerkende kleur Flat Grey.

Eenheid in kleur, licht en stijl

In deze tuin zijn alle mogelijke ACE armaturen toegepast. Met ACE is het ook mogelijk om maximaal te spelen met het licht. Hiervoor zijn accessoires verkrijgbaar zoals WINK voor de staande lampen, SHUTTERS voor de wandlampen en diverse lenscovers voor een helder, of juist diffuus lichtbeeld.

Door de staande lampen en wandlampen te combineren wordt de hele tuin verlicht zonder eenheid in kleur en stijl te verliezen. Om extra sfeer te geven en de mooie bomen uit te lichten zijn in-lite SCOPE armaturen toegevoegd.

Slim spelen met licht

Bovendien is alle verlichting gekoppeld aan een slimme 12V transformator die aan te sturen is middels een handige smartphone app. In-lite maakt gebruik van Bluetooth Low Energy connectiviteit om een optimale app aansturing in tuinen te garanderen omdat wifi daar vaak onvoldoende bereik biedt.

Deze bijzonder energie-efficiënte led verlichting kan een hele tuin verlichten met hetzelfde stroomverbruik van een 60W gloeilamp en is met een app volledig te automatiseren of handmatig in- en uit te schakelen. Hiermee is het mogelijk om optimaal te genieten van verlichting in de tuin met een minimale impact op het milieu.

www.in-lite.com

Geef een reactie