Prachtige symbiose van beleving en ontspanning
×

Prachtige symbiose van beleving en ontspanning

De eigenaars van deze statige ingenieurswoning wilden hun tuin omtoveren in een oase van rust waar het heerlijk vertoeven is. Een tuin waar geleefd wordt en die kan beleefd worden, met ruimte voor spel en plezier voor de kinderen. Een tuin waar men op zomerse avonden kan keuvelen met vrienden of familie bij een lekker glas wijn. Van Vlierden stak vol overgave de handen uit de mouwen en het resultaat spreekt voor zich.

In deze tuin is het volop genieten geblazen. Het zwembad heeft meer dan voldoende ruimte rondom om te zonnebaden, het strakke bijgebouw biedt ruimte voor fitness en wellness en ook de kinderen kunnen naar hartenlust ravotten. 

“Rond het bijgebouw en het zwembad hebben we veel aandacht besteed aan groen. Zo zorgen onder meer lavendel, eikenbladhortensia, Japanse hulst en laagblijvende laurierkers voor een harmonisch evenwicht dat naadloos samensmelt met de verharding uit Chinese graniet en het wellness-terras in hardhout”, aldus zaakvoerder Marc Timmermans. De verschillende dakbomen fungeren als parasol en zorgen voor voldoende schaduw op zomerse dagen.

De tuin is zodanig aangelegd en beplant dat men er het hele jaar door van kan genieten en bovendien met een minimum aan onderhoud. “Wij staan in voor het scheer- en snoeiwerk van de hagen en bomen, evenals de bemesting van de planten. Zo blijft deze tuin altijd in topconditie”, vertelt Marc.

Graag meer weten?

Bezoek website

Tuinpaspoort

Locatie:
Houthalen

Oppervlakte:
1800 m² ㎡

Stijl:
moderne leef- en beleeftuin

Bestrating:
Chinese graniet, hardhout, natuursteen, grind, grastegels en kleiklinkers

Belangrijkste beplanting:
strakke onderhoudsvriendelijke massieven en schaduwbomen met meerstammige solitairen

Irrigatie:
druppeldarmen en gazonbesproeiing

Bodem:
zandgrond

Van Vlierden

Adres
Berghei 10
3910 Pelt

E-mail
[email protected]

Telefoon
+32 11 64 20 28

Website
www.vanvlierden.com/

Volg Van Vlierden