© Pictures by Beeldcollectief

Nieuw bij Extremis: AMAi, flexibiliteit op zijn best

Rechtstaan of zitten? Binnen of buiten? Een ontspannen etentje met vrienden of een brainstormsessie met collega’s? AMAi, the place to be voor togetherness, pas je zo aan elke nieuwe beleving aan.

Meubilair net zo flexibel als jouw levensstijl

Het leven vraagt flexibiliteit. ‘s Morgens ben je druk aan het werken op je laptop, ‘s avonds ontvang je vrienden voor een aperitiefje. Op kantoor ben je het ene moment buiten aan het brainstormen en wat later ben je een nieuw idee aan het pitchen tijdens een conference call. Wat als je voor al deze ervaringen terecht zou kunnen aan hetzelfde meubelstuk?

Met AMAi van Extremis kan het! Deze verstelbare tafel kan je aanpassen aan elke bijeenkomst, zowel binnen als buiten, voor werk of ontspanning en maakt elk moment van togetherness waardevol en ongecompliceerd.

Leg de lat én de tafel hoger

Twee A-vormige frames vormen een stevige constructie die zich perfect leent voor veelzijdige magie. Tussen deze frames kan je het tafelblad op twee hoogtes plaatsen: standaard of hoog. Dankzij het innovatieve ontwerp kan je het tafelblad zelfs in je eentje vlot van ‘zithoogte’ naar ‘stahoogte’ brengen en omgekeerd.

Aan één AMAi is plaats voor 8 mensen, en staand kunnen er zelfs meer aanschuiven. Voeg je extra A-frames toe, dan kan je AMAi tot in het oneindige uitbreiden.

En dat is nog niet alles. Revolutionaire in de hoogte verstelbare stoelen en banken kan je gewoon aanpassen aan de gekozen hoogte van de tafel. Zo zit iedereen op dezelfde ooghoogte.

Laat je creativiteit de vrije loop en combineer met je favoriete afwerkingen en optionele accessoires :

  • Een slim zonnescherm, indoor akoestische versie nodig
  • Verlichting & elektriciteit voor binnen en buiten
  • Een schermhouden om te bevestigen aan het A-frame
  • Buitenkeukenmodule

Da’s AMAi. A Magnificent Amazing Idea!

www.extremis.com

Geef een reactie