Tuinontwerp Erik Van Gelder © Fotografie Peter Baas

Must-have: uniek tafelboek ‘Masterly Garden Design’

Dit jaar verrast internationaal gerenommeerd tuinontwerper Erik Van Gelder met het must-have koffietafelboek ‘Masterly Garden Design’. Het is een ode aan buitengewone tuinen, maar ook aan de pure passie en het onversneden vakmanschap die erachter schuilgaan. Een cadeau-item bij uitstek!

Tuinontwerpen waarbij álles klopt

Het is altijd uitkijken naar de nieuwste realisaties van tuinontwerper Erik Van Gelder. Kleine of grote tuinen, patio’s of dakterrassen, bij villa’s of herenhuizen, van stad tot het platteland. Hoe divers de ontwerpen soms ook zijn, toch zijn ze altijd herkenbaar als een tuin van Erik. Met een bijzondere vormgeving, uitgekiend materiaalgebruik, netjes in balans en altijd boeiend.

Een exclusief tafelboek

Zijn nieuwe uitgave ‘Masterly Garden Design’ is veel meer dan zomaar een luxueus boek over bijzondere tuinen. Het is een unicum in zijn soort, waarbij Erik in de uitvoering een stapje verder ging om de belevingsfactor te maximaliseren.

“Elk exemplaar is écht uniek. Met levendige tuinfotografie, hand geschetste tekeningen en ontwerpen, kalligrafie en met de hand afgewerkte covers in vier sprekende kleuren om uit te kiezen. “

Een juweel van een koffietafelboek, dat uitnodigt tot aanraken, lezen en ontdekken. 
Een bijzonder mooi en indrukwekkend cadeau-item, voor jezelf of je geliefden.

» ‘Masterly Garden Design’ is nu verkrijgbaar in de Chic Gardens Bookshop.

Neem een kijkje in het boek:

» Ik wil dit boek!

Geef een reactie