© Kettal

Met deze verlichting beleef je een sfeervolle winter

Een tuin boordevol lichtjes… niets gezelliger dan dat! Zoek je nog een nieuwe verlichting of wil je er gewoon een extra voor nóg meer gezelligheid? We stellen je graag een aantal sfeervolle items voor. Neem er tenslotte een dekentje en een warme drank bij en geniet maximaal van het winterse buitenleven.

Jaxx

Solide staanlamp uit de Jaxx-collectie van Jacco Maris. Deze lamp biedt een indirect lichtbeeld met speelse knipoog dankzij het ‘oog’ aan de voorzijde. Nederlands design gerealiseerd in co-creatie met ontwerper Wesly Boom. Verkrijgbaar in drie modellen.

Big Battery

Een kleine oplaadbare lamp van Kartell. Perfect als onderdeel van je tafeldecoratie. Design: Ferruccio Laviani.

 

Torch

Nieuw van Ego Paris: de minimalistische en oplaadbare Torch lampen die de Sutra meubellijn van het Franse label vervolledigen. Beschikbaar in twee staande lampen – diagonaal en horizontaal – en een versie die zich tussen het latwerk van de Sutra zitbank laat schuiven. Design: Studio 5.5.

Tristar Alu

Decoratieve lamp van Royal Botania, geschikt voor in- en outdoorgebruik. Je kan kiezen tussen een frame in teakhout of gepoedercoat alluminium, afhankelijk van wat matcht bij jouw outdoor meubilair. Design: Christophe Vyvey.

LIV LOW

Warm sfeerlicht van in-lite. Leuk voor op het terras of om lage beplanting te verlichten. Ook beschikbaar in een groter formaat (LIV).

Cell Bronze

Gezellige tuinverlichting van Karman die als staan- of hanglamp kan dienen. Wij vinden ze het leukste als je de verschillende formaten combineert. Design: Matteo Ugolini.

Half Dome Lamp

Stijlvolle witte booglamp van Kettal. Super trendy en perfect als sfeervolle lichtmaker op je terras. Design: Naoto Fukasawa.


Tekst: Eva Goossens

Geef een reactie