LOUNGEN IN VLECHTWERK

Kobo, Manutti’s ruime een- en driezitter, oogt heel uitnodigend met zijn diepe zitting en zachte kussens. Dankzij het onzichtbare frame zijn alle ogen gericht op het gevlochten touw, dat met de hand geweven werd. Elk jaar verrast het merk buitenliefhebbers met nieuwe ideeën. Kobo, een sterk staaltje designwerk van de inhouse Manutti Design Studio, verzekerd maximaal comfort. De collectie ruime een- en driezitters roept warmte, zachtheid en gezelligheid op.

De zit en rug worden gevuld met zachte,100% weerbestendige outdoorkussens die een innovatieve nanotechnologische coating kregen, speciaal ontworpen om de vezels te beschermen tegen water, olie en vuil. De rugleuning bestaat uit ambachtelijk vlechtwerk van dik geweven touw dat ook in de zeilsport wordt gebruikt. Dit touw is vervaardigd uit waterafstotend en uv-bestendig synthetisch weefsel, wat Kobo perfect geschikt maakt voor outdoorgebruik.

Manutti kiest bewust niet voor wit, maar gaat voor pepper, een beige met lichte blauwgrijze tint. Daarnaast bestaat Kobo ook in antracietgrijs en is de loungebank personaliseerbaar met kleurrijke kussens.

Kobo. Designed by Manutti Design Studio. Beschikbaar in pepper of antracietgrijs. Eenzitter: € 3.610; driezitter: € 7.200.
www.manutti.com

Geef een reactie