Kubusvormige plantenbakken met modern design

Groen begint bij een plant en een plant begint bij een pot. Op zoek naar een stijlvolle plantenbak met modern design? Laat je inspireren door de vivo pottencollectie van Elho.

De vivo collectie van Elho geeft ongetwijfeld een verfrissende look aan je tuin. De kubusvormige plantenbakken zijn er in mooie basiskleuren, met een matte of ruwe afwerking die de pot een natuurlijke uitstraling geven. Deze musthave is verkrijgbaar in strak wit, warm grijs of modern zwart. Als je een luxe effect wil creëren, combineer je de plantenbak met ruw oppervlak best met mooie, elegante accessoires.

De structuur van de pottencollectie werd volledig ontworpen en bedacht door Nederlandse keramiste Lotte de Vries. Haar moderne designs zijn niet alleen onmisbaar op het terras, ook in de woonkamer dienen de kubusvormen als ideale divider.

Deze pot is bovendien extra leuk als je van afwisseling houdt. Er zitten namelijk wieltjes onder waarmee je de pot in een handomdraai verplaatst. Zo zal die nooit vervelen in je tuin of interieur.

Met de vivo collectie van Elho geniet jij in no time van een stijlvolle tuin!

Bekijk hier het volledige assortiment van Elho vivo producten.

Geef een reactie