© Lapalma

Kleur in de tuin: 5 x vrolijke stuks

Mag het voor jou allemaal wat pittiger? Hou je wel van een vleugje kleur in de buitenruimte? Dan vind jij tussen deze leuke stuks ongetwijfeld je gading en creëer je in no-time een terras waar je instant vrolijk van wordt.

Artisanaal aardewerk

Deze nieuwe outdoor bijzettafel trok meteen onze aandacht. Cerchi van Paola Lenti combineert een strak glazen blad met cilinders in artisanaal Majolica keramiek, handgemaakt en afgewerkt in mooie kleuren. Telkens anders, steeds uniek. Design: Nicolò Morales.

Bar Cart met karakter

Helemaal vanuit de VS komen de buitenmeubelen van Loll Designs, een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Verkrijgbaar in een waaier van vrolijke kleurtjes kunnen zij dus niet ontbreken in dit lijstje. Deze Bar Cart uit de Lollygagger-collectie past in elke moderne buitenruimte en is een musthave voor wie houdt van een lekker drankje. Het houten handvat geeft het geheel meer karakter.

Duurzaam lichtgewicht

Magis is terecht trots op deze Bell Chair, volledig gemaakt van gerecycleerd polypropyleen verkregen uit het afval van eigen meubelproductie en de lokale auto-industrie. Met een gewicht van amper 2,7 kg behoeft deze stoel ook minder materiaal en energie tijdens de productie. Duurzaamheid troef! Design: Konstantin Grcic.

Simpel en leuk

Sierlijk, stijlvol en supersterk. The Bench van het Belgische Wünder is een evenwichtig geheel dat bestaat uit slechts één enkele plaat, zodanig gebogen en gevormd dat ze kilo’s aankan. Met de grootste aandacht voor detail en afwerking. Verkrijgbaar in lichtgrijs, oranjerood, blauw, geel of een eigen kleurenvoorstel.

Mix and match

De Plus puzzelsofa van Lapalma biedt een ongeëvenaarde elegantie en veelzijdigheid. Van poef tot stoel en bank, elk stuk heeft een zachte en liefelijke uitstraling. Dankzij het eenvoudige haaksysteem mix & match en herschik je de meubels zoals jij zelf wil om voor jou de ideale zithoek te creëren. Design Francesco Rota.


Tekst: Eva Goossens

Geef een reactie