© Gandiablasco, designer: Daniel Germani

Fashion for Gardens | Bijzondere loungebedden

Gespot door Chic Gardens: unieke loungebedden om uw momenten in de tuin nog waardevoller te maken. Stuk voor stuk stijlvolle items in bijzondere vormen en kleuren met een optimaal comfort. Om urenlang in weg te dromen onder een stralende zon.

Uitnodigend en comfortabel

Hut van ETHIMO

Hut is een plek om te pauzeren, tot rust te komen en te mediteren, en om optimaal te genieten van het buitenleven. De bijzondere houten structuur beschermt als een schelp en kijkt uit op een prachtig blauwe hemel. De zachte kussens maken het geheel extra gezellig en comfortabel. Dit bijzondere, enigszins kunstzinnige loungebed is een echte blikvanger in de tuin. Bovendien is het Siberisch larikshout van een buitengewone kwaliteit, wat het perfect maakt voor gebruik in de tuin of op het terras.

Designer: Marco Lavit

Tijdloos design

Solanas Chill Bed van GANDIABLASCO

Het Solanas Chill Bed valt op door zijn elegante uitstraling en minimalistische esthetiek. De gouden kleur geeft het loungebed een tijdloos en exclusief design. Perfect voor wie hout van een vleugje luxe in de tuin. Het Solanas Chill Bed is gemaakt van thermisch gelakt aluminium en de matras is bedekt met waterafstotende stof.

Designer: Daniel Germani

Intensiteit van de kleur

Tropicalia van MOROSO

Het stalen frame van het Tropicalia loungebed wordt volledig bekleed met een veelkleurig koord dat in dunne lijnen rond rond de structuur gewikkeld wordt, waardoor een grafisch geheel én uniek kleurenspel ontstaan. De vrolijke kleuren geven het loungebed een zomerse, speelse touch.

Designer: Patricia Urquiola

Benieuwd naar meer unieke loungebedden of ander buitenmeubilair? Lees Chic Gardens en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe trends in Fashion for Gardens!

Geef een reactie