Organo loungeset van Exterioo

Exterioo trapt het nieuwe buitenseizoen af met een frisse collectie

Exterioo verwelkomt het nieuwe buitenseizoen met een gloednieuwe collectie, waarbij het motto “Hoe buiten, hoe beter” centraal staat. Buiten beleef je immers de mooiste momenten, intenser, vrijer en blijer dan waar dan ook. Met een focus op kwaliteit, design en comfort staat Exterioo garant voor een buitengewone ervaring. De inspiratie voor de nieuwe collectie haalden de in-house designers uit de natuur. Het resultaat? Een buitenbeleving van het hoogste niveau.

Ontdek de tuintrends van 2024 bij Exterioo

Exterioo presenteert de nieuwste collectie, geïnspireerd door de veelzijdigheid en energie van de natuur. Deze collectie omarmt de natuur in al haar facetten en brengt haar organische vormen, materialen en patronen naar jouw tuin of terras.

Organische ontwerpen voor ultieme ontspanning

Laat je betoveren door de natuurlijke lijnen en vormen die een zachte toets aan je buitenruimte geven. De nieuwe lounges met organisch design, speelse tuintafels en natuurlijke tuinstoelen nodigen uit tot volledige ontspanning.

Organo tuintafel en -stoelen van Exterioo
Organo tuintafel en -stoelen van Exterioo

Kwaliteit gegarandeerd met natuurlijke materialen

De nieuwe collectie maakt gebruik van hoogwaardige materialen geïnspireerd door de natuur. Van duurzaam teakhout tot keramische tafelbladen met unieke patronen, elke keuze staat garant voor kwaliteit en veelzijdigheid.

Borgo loungeset van Exterioo
Borgo loungeset van Exterioo

Aardse tinten voor een rustgevende sfeer

Terwijl zwart aluminium populair blijft, maken aardse tinten zoals beige een sterke opmars in de nieuwe collectie. Beige kussenstoffen en materialen zoals aluminium, wicker, textilene en rope creëren een rustgevende sfeer die perfect aansluit bij de natuurlijke omgeving.

Cosito loungeset van Exterioo
Cosito loungeset van Exterioo

Breng binnen naar buiten met comfortabele stoffen

Naast een uitgebreid comfortaanbod biedt de nieuwe collectie een geheel nieuwe stoffenlijn genaamd Cosytica, ontworpen voor lounges en stoelkussens. Met 27 nieuwe stoffen in bouclé textuur, prachtige kleuren en verrassende patronen, breng je de zachtheid van binnen naar buiten. Bovendien zijn zowel de All Weather Sunbrella® als All Weather Cosytica stoffen bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor ze het hele jaar door buiten kunnen blijven liggen.

Bezoek een Exterioo showroom bij jou in de buurt

Ervaar de nieuwe collectie zelf in een van de 33 showrooms of bekijk deze online op exterioo.be. Laat je inspireren en profiteer van de Sunny Deals met kortingen tot wel 50%.

Geef een reactie