HOOVER Concepts®

Exclusieve schaduwplaatsen van HOOVER Concepts®

De grenzen tussen binnen en buiten zijn de laatste jaren sterk aan het vervagen. Deze trend zet zich onverminderd voort. Geen volwaardige buitenkamer zonder terras of trendy loungehoek. Een exclusief design in overkapping, gecombineerd met luxueuze materialen maken de 3D zeiloverkappingen tot een verfraaiing van uw terras of loungeplek.

Al ruim tien jaar zijn de ontwerpen van HOOVER Concepts® dé trendsetter op het gebied van zeiloverkappingen voor de particuliere en zakelijke markt. Met de nodige ervaring maakt het bedrijf gebruik van de meest vooruitlopende technieken, innovaties en toepassingen. Iedere zeiloverkapping kenmerkt zich door het unieke design en de kwaliteit en duurzaamheid van de materialen die afkomstig zijn uit de maritieme wereld.

Alle zeiloverkappingen zijn een lust voor het oog. Ze beantwoorden aan de allerhoogste bouwkundige en technologische eisen. Of het nu dient als zonnezeil, ter afscherming van privacy, als overkapping of als beschutting tegen regen en wind: vrijwel alles is mogelijk.

Persoonlijk ontwerp

Kiezen voor een zeiloverkapping of zonnezeil is kiezen voor exclusiviteit. Het design en de vormgeving worden immers samen met u bepaald aan de hand van een 3D visualisatie in Sketch up. Maatwerk en oneindige mogelijkheden zorgen voor een persoonlijk ontwerp.

HOOVER Concepts® biedt oplossingen daar waar de conventionele zonweringsmarkt ophoudt en streeft met haar klanten naar een ontwerp op maat dat niet alleen alle wensen van de klant invult, maar deze overtreft.

Ook voor je bedrijf

Ook voor uw zaak bestaat er het perfecte zonnezeil: exclusief design, duurzame materialen én stormvast (tot 8 Bft). Haal meer rendement uit je terras en laat je klanten stijlvol en jaarrond genieten onder een luxe overkapping. Daarnaast hebben ook scholen, kinderdagverblijven, overheden en bedrijven baat bij een geschikte overkapping. Denk maar aan een schaduwplaats voor spelende kinderen, zonwering op toeristische hotspots of een schaduwrijke lunchplaats voor werknemers.

HOOVER Concepts®
Conservenweg 7C, 2940 Stabroek
+32 3 295 8092
[email protected]
www.hooverconcepts.com

Geef een reactie