Designontwerpen van Joli en PER/USE

De samenwerking tussen de twee Belgische designmerken Joli en PER/USE is er een van hard werk en eenduidige visie. We hebben een paar prachtige ontwerpen geselecteerd van deze twee designvirtuozen.

Ga zitten voor FELIX en PRELUDE
Houd je meer van minimalistische designs? Dan valt de FELIX-stoel vast en zeker in de smaak. Al ziet het design er zeer stevig en solide uit, de designer zorgde ervoor dat er zo weinig mogelijk hout gebruikt werd voor de armleuningen. De stoel is verkrijgbaar in drie versies. Ook het bekende ontwerp van de PRELUDE-bank is er één om te bewonderen. Caroline Voet ontwierp de bank voor het kunstencentrum De Singel in Antwerpen. Het iconische design bood er de perfecte rust- en conversatieplaats voor artiesten achter de schermen. Dit boeiende achtergrondverhaal is meteen ook voer voor conversatie als je plaatsneemt op de comfortabele, visueel elegante bank. Alle meubels vind je in dezelfde materialen, die je onderling ook perfect kan combineren. Zo val je nooit uit de boot met een interieur of exterieur van Joli x PER/USE.

FIZZ-collectie recht uit Antwerpen
Antwerps designer Mathias De Ferm ontwierp deze collectie met de focus op organisch gevormde aluminium. De tafels en stoelen in de collectie zijn dan wel modern en vormelijk, het is mogelijk om ze op elkaar te stapelen en compact op te bergen. De inspiratie voor de stoelzitting komt van de klassieke, traditionele rotanstoelen. De collectie krijgt een aantrekkelijke, moderne, maar toch herkenbare look door het gebruik van exclusief Italiaans touw. Dit materiaal heeft niet alleen een groot zitcomfort, het is ook weerbestendig en droogt heel snel. Perfect voor zowel binnen- als buitengebruik. 

Maak een buiging voor Curve
Ook met de uitschuifbare Curve-tafel heeft Joli een buitengewoon object in haar assortiment. Heb je meer plaats nodig aan tafel? Kies dan voor de Curve XL. Op deze afbeelding gecombineerd met de FIZZ-collectie.

 

 

Geef een reactie