© Pouleyn, Gerald Van Rafelghem

Een stijlvolle tuinafsluiting

Door je tuin te omheinen kader je hem niet enkel mooi in, maar creëer je ook meer gezelligheid. Zo koester je jezelf en de gasten nog meer te midden van het groen. Chic Gardens presenteert enkele stijlvolle oplossingen om je tuin af te sluiten met een omheining of tuinpoort.

Plug & Play

Bij de firma Pouleyn uit Vichte kon je altijd al aankloppen voor de betere tuinpoorten met maximaal gebruikscomfort en duurzaamheid in alle betekenissen van het woord. Pouleyn produceert nu ook poorten die in één geheel gemonteerd zijn op een gepatenteerd, stalen frame. Een idee zo simpel als wat, maar met bijzonder resultaat en absolute meerwaarde: een tuinpoort die zich kant-en-klaar in uw project inpast en instant klaar is voor gebruik.

Ruimtebesparende tuinafsluiting

Het Tsjechische Aitaa doet knappe en vooral ook ruimtebesparende dingen met tuinafsluitingen. Wat dacht je van een houten afsluiting met neerklapbare tafel en zitbanken? Of een geïntegreerde wasdraad? De multifunctionele afsluitingen hebben een hoogwaardige stalen constructie bekleed met Siberisch larikshout.

Op maat van je tuin

Een tuinafscheiding die zich niet alleen onderscheidt qua eigentijdse esthetiek maar ook uitblinkt op vak van duurzaamheid en onderhoudsgemak? De aluminium tuinafsluitingen van Formino, 100% Belgisch, verenigen deze kwaliteiten en laten zich bovendien in verregaande mate personaliseren, zowel qua design, maatvoering als kleur. Bijhorende bloembakken, zitbanken en verlichting vervolledigen het architecturale totaalplaatje. Voor elke tuin én elke woningstijl een Formino afsluiting op maat.

Natuurlijke charme

Geen enkel ander materiaal dat zo beeldig verzoenbaar is met groen als hout. Bij CRAS (Collstrop) heeft men enkele soorten thermisch gemodificeerd hout in het aanbod, die een ecologisch alternatief bieden voor afsluitingen in tropisch hardhout: ThermoWood Europees dennenhout, donkerbruine Thermo es met een sierlijke vlam, Thermo Tulipwood met fijne textuur en rechte nerven en Thermo Ayous, warm Afrikaans zachthout zonder knopen en met een egale tekening. Keuze te over dus om de tuin volledig af te stemmen op het huis.

 

 

 

 

Geef een reactie