Zwarte vleugelpoort © Bam Bormet

Een eerste indruk maak je al op je inrit

Iemands poort is de toegang tot zijn of haar wereld. Wat schuilt erachter? Hoe interpreteert de eigenaar z’n huis en tuin? Beland je in een oase van rust met groene kleuren, of misschien net in een strakke omgeving vol beton? Één ding is zeker, een poort van Bam Bormet zou er zeker staan.

Kwaliteit sinds 1974

De familiale firma Bam Bormet ontwikkelt, produceert, verkoopt en plaatst schuif- en vleugelpoorten uit eigen atelier. Ze werken uitsluitend met hoogwaardig staal, aluminium en hout.

“Wij gebruiken alleen topmaterialen. In ons atelier verwerken we alles tot producten die tot wel 40 jaar meegaan”, aldus zaakvoerder Ruben Schreurs.

Tuinpoorten van familiebedrijf Bam Bormet zijn gemaakt uit hoogwaardig staal, aluminium en hout?
Vleugelpoot © Bam Bormet

Om de poort en lak te beschermen tegen weersinvloeden krijgen ze een roestwerende behandeling en worden nadien afgewerkt met een thermogeharde polyester coating.

Oog voor detail

Van klassieke huizen tot moderne villa’s, in elk ontwerp staan esthetiek en kwaliteit centraal. Een poort met lichte doorkijk of net een vlakke poort voor meer privacy, vrijwel alles is mogelijk.

Door de productie volledig in eigen atelier te beheren kan het bedrijf ingaan op specifieke vragen. Enkel de klant weet perfect welke look en feel hij of zij wil bereiken. Om dat doel te behalen verkiest men soms een karakteristiek design.

Bam Bormet werkt samen met verschillende architectenbureaus en tuinbedrijven met dezelfde waarden om de smaakvolle wensen van klanten te realiseren.

Tuinpoorten van familiebedrijf Bam Bormet zijn gemaakt uit hoogwaardig staal, aluminium en hout?
Zwarte schuifpoort © Bam Bormet

Toegang van A tot Z

Iemands toegang omvat natuurlijk niet enkel een poort. Denk maar aan brievenbuszuilen, voetgangersdeuren en bijhorende bedieningssystemen. Binnen het gamma van Bam Bormet vind je traditionele methodes zoals afstandsbedieningen, maar ook interactieve smartphonesystemen doen meer en meer hun intrede.

Om de stijl door te trekken biedt het bedrijf tenslotte ook vaste panelen en vast hekwerk aan.

www.bambormet.be

Geef een reactie